Spartherm Sino L

Vergelijkbaar product in showroom
4.540
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Spartherm Sino L

De Spartherm Sino L houtkachel is een speksteenkachel voorzien van warmtestenen. Daardoor geeft deze houtkachel heel lang warmte na. Deze houtkachel is leverbaar in de materialen speksteen of zandsteen.

Hoog rendement

De Spartherm Sino L is een elegante houthaard met een sierlijke vormgeving. Deze kachel heeft een vermogen van 7kW en een uitstekend rendement van meer dan 78%. Door de verbrandingstechniek en het open systeem zorgt de Spartherm Sino L voor een lage uitstoot en een zeer schone ruitverbranding. Bij deze techniek functioneert de houthaard afhankelijk van de kamerlucht.

Opties

Optioneel kunt u ervoor kiezen om de Spartherm Sino L draaibaar te maken. Met deze accessoire is de houtkachel 90 tot 180 graden te draaien. Doordat de positie van de Spartherm Sino L te veranderen is, heeft u vanaf meerdere hoeken een goed zicht op het prachtige vuurbeeld. Om kostbare warmte op te slaan, is de moderne houthaard standaard uitgevoerd met een functionele warmteopslag.

Bezoek ons Experience Center

Kom snel langs in ons Experience Center om deze kachel te bewonderen.

Specificaties
MerkSpartherm
ModelSino L
SerieSino
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Open systeem
MateriaalSpeksteen, Natuursteen kalkzandsteen
KleurNaturel speksteen
ShowroomstatusVergelijkbaar product in showroom
Gewicht260kg
Afmeting breedte60.4 cm
Afmeting hoogte127.2 cm
Afmeting diepte51.6 cm
DraaibaarJa, deze kachel is draaibaar
BedieningHandbediening
AchterwandWitte chamotte of zwarte chamotte
Nominaal vermogen7 kW
Minimaal vermogen4.9 kW
Maximaal vermogen9.1 kW
Rendement>78 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte109.1 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Externe luchttoevoer100 millimeter
Energielabel
A
Ontdek Spartherm
Spartherm is een familiebedrijf en staat garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design. Het merk overtuigt haar klanten door middel van moderne, duurzame en technisch uitermate sterke houtkachels. Spartherm kijkt naar de producten, de klant en zichzelf als een geheel.
Meer over Spartherm
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter