Wanders Square gashaarden

Wanders Square gashaarden

Sfeer en comfort komen samen

De Wanders Square gas lijn is een lijn die uniek is in zijn soort, ze onderscheiden zich namelijk van de andere gashaarden. De Square inzethaard is een van de weinige Lees meer

De Wanders Square gas lijn is een lijn die uniek is in zijn soort, ze onderscheiden zich namelijk van de andere gashaarden. De Square inzethaard is een van de weinige compacte gas inzethaarden met een gesloten systeem. Hierdoor zijn ze perfect te gebruiken om van uw openhaard een gesloten gashaard te maken.
Dankzij een speciaal systeem dat door Wanders is ontwikkeld kan het concentrische gesloten systeem worden aangesloten zonder de bestaande schouw te slopen. Deze kachel wordt standaard geleverd met afstandsbediening en ventilator.

Lees minder
adjustments Filters
Wanders
Gas
Square

Wanders Square gashaarden bekijken

Wilt u de Wanders Square gashaarden zien branden? Dat kan, wij hebben de Wanders Square gashaarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren. Ook hebben wij daar nog meerdere gashaarden van Wanders opgegesteld staan.

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google