Wanders Lenga gashaarden

Wanders Lenga gashaarden

Sfeer en comfort komen samen

De firma Wanders uit het Achterhoekse Netterden designt, ontwikkelt en produceert eigen uiteenlopende series gashaarden. Continu werken zij aan nieuwe snufjes om hun haarden nog beter en mooier te laten branden. Voor Lees meer

De firma Wanders uit het Achterhoekse Netterden designt, ontwikkelt en produceert eigen uiteenlopende series gashaarden. Continu werken zij aan nieuwe snufjes om hun haarden nog beter en mooier te laten branden. Voor de Lenga serie heeft Wanders compleet nieuwe branders ontwikkeld waarbij de vlammen echt uit de (hout)blokken komen. Deze unieke verbrandingstechniek geeft een nog realistischer vuurbeeld waarbij het vlammenspel voortkomt uit het prachtige houtset.

Lees minder
Filters
Wanders
Gas
Lenga

Nieuwe branders van Wanders

Een andere eigenschap van de Wanders Lenga lijn is de dubbele brander. Op deze manier is het heel makkelijk het vermogen terug te zetten terwijl u toch nog steeds een haard met vlammen heeft. Die dan overigens ook nog weer hoog/laag te regelen is.

EcoWave

Het EcoWave systeem van Wanders zorgt voor een nog natuurlijker vlambeeld. De brander kan variëren in hoogte van het vuur. Zo brandt de haard bijvoorbeeld op 50% van het vermogen, maar doet dat door de ene keer op 30% te branden en de andere keer op 70% etc.
Standaard staat er één stand in de afstandbediening. Met de module waarmee u uw haard in uw WiFi netwerk kunt 'hangen' is de haard te bedienen door middel van een APP (IOS en Android) en is de Wave helemaal naar eigen wensen in te stellen.

Wanders Lenga gashaarden bekijken

Wil u de Wanders Lenga gashaarden zien branden? Dat kan, wij hebben de Wanders Lenga gashaarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center. Ook hebben wij nog meer verschillende haarden en kachels brandend opgesteld staan.

Ontdek al onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2