Eenvoudig genieten

Element4 heeft onlangs de Quadburner geïntroduceerd. Het systeem bestaat uit 5 branders die op 4 verschillende manieren te schakelen zijn! Deze technologie brengt maximale controle over uw gashaard, het vlambeeld en de kamertemperatuur. Het vermogen is namelijk optimaal regelbaar, vanaf 2 kW op 1 brander tot 15 kW wanneer alle branders op maximum zijn ingesteld. De Quadburner brandt met 3 branders (circa 8,5 kw) gemiddeld maar zit op dat moment nog laag in zijn vermogen in vergelijking met gashaarden van andere merken. Voor het aansluiten van de Quadburner is een 220volt aansluiting noodzakelijk.

Uniek stukje techniek

Alle haarden van Element4 beschikken over dit unieke stukje techniek in vorm van de Quadburner. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst 5 afzonderlijke branders is het mogelijk om zelf het vlammenspel en de warmte intensiteit van de haard te bepalen. Volgens Jan Kempers (Element4) is dit systeem een ware innovatie in de wereld van gashaarden. Want er is geen enkel ander systeem van gashaarden die dit kan. Wanneer alle vijf de branders ingeschakeld zijn, realiseert de haard een indrukwekkend vlammenspel over de volle breedte van de haard. Dit zorgt in korte tijd voor enorme warmte en ziet er schitterend uit. Wanneer u juist wilt stoken op een zo laag mogelijk vermogen? Dan is het mogelijk om moeiteloos naar een bescheiden vlammenspel te schakelen waarbij de haard gebruik maakt van slechts twee branders.

Volgens Jan Kempers (Element4) is het systeem verre van ingewikkeld. “Er zijn 5 afzonderlijke branders, die u op 4 manieren kunt combineren. Zo krijgt u als gebruiker meer controle over het verbruik, het vlammenspel en de sfeer die u wilt creëren. Het ene moment heeft u behoefte aan gezellige, volle vlammen en extra warmte, een ander moment is een klein sfeervuurtje voldoende. Met de Quad Burner is het maximaal regelbaar.''

Specificaties Quadburner op een rij:

  • Gepatenteerd systeem met 5 branders;
  • Op 4 manieren schakelbaar;
  • Maximale controle over het vlambeeld en de kamertemperatuur;
  • Optimaal regelbaar: vermogen van 2 tot 15 kW (3 branders: 8,5 kW);
  • Leverbaar voor alle 140-types van Element4 (Modore, Bidore, Trisore, Lucius haarden).

Kom eens in ons Experience Center kijken naar de opgesteld Bidore 140 MKII haard met quadburner van Element4 en ervaar zelf hoe mooi dit brandt!