Filteren

Tuinhaarden op gas

Wat is er gezelliger dan met vrienden of familie lekker lang buiten te zitten? Een tuinhaard op gas geeft u de sfeer van een houtkachel, maar zonder het werk en de stank (voor de buren). De meeste van onze gashaarden ontwikkelen voldoende warmte zodat u op de wat frissere zomeravonden toch nog gezellig buiten kunt blijven zitten. Ontdek onze collectie tuinhaarden op gas voor buiten.

Filters:
 1. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
 2. Type kachel Tuinhaard Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een gashaard buiten

De trend is gezet. Steeds vaker is de tuin een verlengstuk van de woning. We zitten vaker en langer buiten. Door gashaard buiten te gebruiken zult u vaker buiten zitten en langer genieten van het buitenleven. Wat dacht u van lekker buiten eten? Een tuinhaard op gas zorgt direct voor sfeer en comfort. Een gashaard in de tuin is dan ook een echte aanwinst voor de buitenliefhebber! Van stijlvolle doorkijkhaarden tot noeste buitenhaarden. Een gashaard in de tuin mag gezien worden.

Tuinhaard op propaan of aardgas

Bij de meeste van onze tuinhaarden op gas kunt u kiezen of u met flessen gas wilt werken of met het standaard aardgas. Wanneer u een buitenhaard bestelt, kunt u aangeven wat de gewenste gassoort is. De haard wordt daarop aangepast. Ook zijn er zogenaamde buiten-gasstopcontacten beschikbaar. Het voordeel is dat u niet meer met flessen hoeft te sjouwen en het is goedkoper dan flessen gas.

Verschillende variaties tuinhaarden op gas

Tuinhaarden op gas hebben we in verschillende variaties. Zo hebben we ze mobiel, met wielen zodat u ze bijvoorbeeld op elke gewenste plek kunt rijden onder uw veranda. Ook zijn er modellen die ingebouwd kunnen worden en is er een doorkijk variant die als garden divider te gebruiken is. Daarnaast zijn er modellen die voornamelijk ter decoratie en gezelligheid dienen.

Type en soorten gashaarden:

Naast tuinhaarden op gas, zijn gashaarden bij HAVÉ Verwarming in vele soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

We verkopen naast gashaarden voor buiten ook andere sfeerhaarden (voor buiten) zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bezoek ons Experience Center

Kom de verschillende variaties tuinhaarden eens bekijken in ons Experience Center!

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: