Tuinhaarden op gas

Filters:
 1. Brandstof Gas Dit item verwijderen
 2. Type kachel Tuinhaard Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
Filteren
 1. Faber The Buzz Corten
  Faber The Buzz Corten
  Brandend in de showroom!
  1.498
 2. Faber The Buzz
  Faber The Buzz
  Vergelijkbaar product in showroom!
  1.250
 3. Faber The TUBE
  Faber The TUBE
  Vergelijkbaar product in showroom!
  1.725
 4. Fabrikantendag Altech Kom langs in ons Experience Center en maak gebruik van de mogelijkheid alle kachels te zien.  Actie
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren

Tuinhaard op gas

Wat is er gezelliger dan met vrienden of familie lekker lang buiten te zitten. Dit met de sfeer van een houtkachel maar zonder het werk en de stank (voor de buren). De meeste van onze gashaarden ontwikkelen voldoende warmte zodat u op de wat frissere zomeravonden toch nog gezellig buiten kan blijven zitten.

Vaker buiten met een tuinhaard op gas

De trend is gezet. Steeds vaker is de tuin een verlengstuk van de woning. We zitten vaker en langer buiten. Door met een gashaard te werken kunt u vaker naar buiten. Lekker buiten eten!

Tuinhaard op propaan of aardgas

Bij de meeste van onze tuinhaarden op gas kunt u kiezen of u met flessen gas wilt werken of met het standaard aardgas. Wanneer u een buitenhaard bestelt kunt u aangeven wat de gewenste gassoort is. De haard wordt daarop aangepast. Ook zijn er zogenaamde buiten gas stopcontacten beschikbaar. Het voordeel is dat u niet meer met flessen hoeft te sjouwen en het is goedkoper dan flessen gas.

Verschillende variaties tuinhaarden op gas

Tuinhaarden op gas hebben we in verschillende variaties. Zo hebben we ze mobiel, met wielen zodat u ze bijvoorbeeld op elke gewenste plek kan rijden onder uw veranda. Ook zijn er modellen die ingebouwd kunnen worden en is er een doorkijk variant die als garden divider te gebruiken is. Daarnaast zijn er modellen die voornamelijk ter decoratie en gezelligheid dienen. Kom de variaties eens bekijken in ons Experience Center!