Klassieke schouwen

Een klassieke sfeermaker; De schouw 

Heerlijk! Haard aan, wijntje en toastjes op tafel. lekker op de bank. In dat beeld mag een schouw niet ontbreken. Een klassieke schouw met mooie rondingen en 'tekeningen' die terugkomen.

 

Onderscheid in schouwen

De ene schouw is strakker, de andere juist meer klassiek zoals bijvoorbeeld de Domingo. Een schouw als deze maakt een kamer echt helemaal af. Met zijn meer klassieke vormen brengt de schouw sfeer en gezelligheid in de kamer. 

 

Moeilijk kiezen?

Is het moeilijk om een schouw te kiezen? Onze ervaring is van niet. Wanneer mensen bij ons in de showroom rond hebben gelopen hebben de meeste al binnen 10 minuten in de gaten welke schouw in hun kamer het beste past. U heeft een bepaald beeld voor ogen en wij hebben de schouwen. Onder het genot van een kopje koffie brengen we dit bij elkaar. Daarna is het een kwestie van kiezen in welke steensoort u de schouw geleverd wilt krijgen.

 

Tip

Wanneer u langs komt in onze showroom is het handig om een stukje vloerbedekking, of stof of laminaat etc. mee te nemen. Dan kunt u makkelijk de juiste steensoort bepalen die bij uw meubels, gordijnen en vloer past.

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld