Werken bij HAVÉ Verwarming

(Meewerk) Stage marketing & communicatie (MBO)

Ben jij de enthousiaste mbo-topper die ons marketingteam komt versterken?

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO- student(e) die het leuk vindt om alles te leren over marketing en communicatie. Studeer je marketing, communicatie of commerciële economie? Dan ben jij de topper die we zoeken. We bieden je een leuke en leerzame stageplek waarbij we je alle fijne kneepjes van het vak willen leren. Wij helpen jou graag verder. Vanaf januari 2018 kan je starten met de stage. De minimale duur is 3 maanden. We beloven je een mooie vergoeding en een leuke en leerzame tijd.

Wat houdt de stage in?

Tijdens je stage bij HAVÉ Verwarming maak je deel uit van ons marketingteam. Dagelijks ga je aan de slag met afwisselende marketingwerkzaamheden. Zowel online als offline. In de praktijk houdt dit in dat je met onze website en sociale media aan de slag gaat, je ons ondersteunt bij het schrijven van nieuwsbrieven en blogs, je schriftelijk en telefonisch contact onderhoud met relaties en dat je ons meehelpt met het organiseren en uitdenken van trainingen, evenementen en beurzen. Daarnaast mag je meedenken en helpen bij het uitwerken van onze marketingcampagnes. En alsof dat nog niet genoeg is, ben ondersteun je ons bij de verdere uitrol van Kachels.nl. Een innovatief online platform dat onze branche op z’n kop heeft gezet!

Uiteraard hebben wij ook een aantal leuke en uitdagende vraagstukken liggen, zodat jij je bij ons op een leerzame manier kan uitleven met een interessante opdracht.

We zijn op zoek naar:

- een tweede, derde of vierdejaars MBO-student(e);
- die marketing, communicatie of commerciele economie studeert;
- enthousiast is, het voortouw durft te nemen en goed kan samenwerken;
- je werkt zorgvuldig, bent creatief en ondernemend;
- en je wilt alles leren van marketing en communicatie;
- Tot slot, ben je goed in Nederlands in zowel woord als geschrift.

Over ons

HAVÉ Verwarming levert als groothandel en importeur kachels, haarden en toebehoren B2B. Het assortiment biedt keuze uit ruim 10.000 producten. HAVÉ is een familiebedrijf, bestaat 133 jaar en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Interesse?

Spreekt deze stage je aan? Stuur dan een brief met je motivatie en C.V. naar Arnoud Adams: adams@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de stage? Neem dan contact op met Arnoud, 0318-488636.

Op zoek naar een leuke stage?
Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Kom dan stagelopen bij HAVÉ Verwarming. Wij zijn doorlopend op zoek naar toppers (MBO/HBO) die onze organisatie willen komen versterken. Wij kunnen altijd wat voor jou betekenen en we dragen graag ons steentje bij aan jouw ontwikkeling. HAVÉ Verwarming is een erkend leerbedrijf, dus we staan garant voor een leerzame stage!
Wil je graag stagelopen bij HAVÉ Verwarming? Neem dan contact op met Arnoud Adams (adams@haveverwarming/ 0318-488636) of Marc Bossenbroek (mbossenbroek@haveverwarming.nl/ 0318-488627) en informeer naar de mogelijkheden.
Alles leren over kachels en haarden?

In ons kenniscentrum vertellen wij er alles over

Bezoek hier ons kenniscentrum

Van generatie op generatie

Het verhaal van HAVÉ Verwarming

Lees hier onze geschiedenis

Laat u inspireren

Keuze uit meer dan 300 kachels en haarden

Bewonder onze collectie