Kom jij ook werken bij HAVÉ Verwarming?

VACATURES OP EEN RIJ:
 

MARKETEER

VACATURE NAJAAR 2021 – 40 uur per week

Bij HAVÉ Verwarming zijn we op zoek naar een ‘marketeer’ die ons marketingteam komt versterken. Ben jij enthousiast, commercieel en heb jij een passie voor marketing en het schrijven van teksten? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet deze functie eruit?

In de rol van ‘marketeer’ maak je deel uit van het marketingteam van HAVÉ Verwarming. Dat houdt in dat jij je dagelijks bezighoudt met alle communicatie richting onze relaties. Deze communicatie vindt plaats via verschillende (online) kanalen. Elke dag zijn wij als team bezig met het bouwen aan onze merken. Jij pakt hierin je verantwoordelijkheid, denkt- en werkt hier actief aan mee. Naast 'de normale' werkzaamheden krijg je ook verantwoording én de ruimte om zelfstandig taken en projecten op te pakken.

Dagelijks houd jij je bezig met zowel online als offline marketingwerkzaamheden. Denk hierbij aan het schrijven van wervelende teksten, nieuwsbrieven en blogs. Daarbij ga je aan de slag met het inzetten van marketingautomation, bouw je socialmediacampagnes aan de hand van een contentkalender en help je mee bij het organiseren van trainingen, cursussen en (vak)beurzen. 

En of dat nog niet genoeg is, help en denk je mee bij het opzetten van verschillende marketingcampagnes, zo ga je onder andere de uitdaging aan om HAVÉ Verwarming op de kaart te zetten in België.

Uiteraard staat jouw ontwikkeling als marketingprofessional in deze functie voorop. Wij verwachten dat je marketingervaring meeneemt, maar dat je ook open staat om nog veel meer te leren over marketing en communicatie. Dit kan zijn door het volgen van opleidingen/cursussen die wij vergoeden. Of juist door in de praktijk je te verdiepen in andere werkzaamheden. De vacature als (content)marketeer bij HAVÉ Verwarming is niet alleen uitdagend, maar ook ontzettend leerzaam!  

Wie we zoeken?

 • Een enthousiaste collega met een passie voor marketing;
 • je hebt ervaring in de marketingwereld en 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • in het bezit van een HBO-opleiding richting marketing, communicatie of commerciële economie;
 • je bent enthousiast, commercieel, creatief en je werkt zorgvuldig;
 • daarbij ben je zelfstandig, durf je initiatief te nemen en kan je goed samenwerken;
 • en heb je ook kennis van de online wereld (Magento/Wordpress);
 • tot slot, ben je goed in Nederlands in zowel woord als geschrift. We zoeken namelijk iemand die beschikt over een vlotte pen en uitblinkt in het schrijven van teksten.

Wat biedt HAVE Verwarming jou?

 • Een uitdagende marketing job van 40 uur in de week bij een succesvol en leuk bedrijf;
 • een nette werkomgeving en je wordt onderdeel van een enthousiast marketingteam met verstand van zaken;
 • een mooi en passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
 • en toffe personeelsuitjes, leuke collega’s, veel gezelligheid, voordelige vers belegde broodjes in de pauzes en de mogelijkheid om je auto te laten glimmen voor een vriendenprijsje.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je belangstelling voor deze baan en voldoe je aan de eisen? Zet dan je motivatie op papier en stuur dat inclusief je CV naar Arnoud Adams: adams@haveverwarming.nl

Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming of ben je benieuwd naar je nieuwe collega's? Kijk dan op onze OVER ONS-pagina of de ONS TEAM pagina om kennis te maken met de collega's van HAVÉ Verwarming.

Afbeelding

VERKOPER

VACATURE NAJAAR 2021 - 40 uur per week 

Denk jij dat je een verkooptalent bent? Is verkoop jouw soort “sport” en wil je graag winnen? Houd je van uitdaging en word je graag geïnspireerd door een team van gedreven verkopers? Dan zoeken wij jou!

Als verkoper bij HAVÉ Verwarming houd jij dagelijks bezig het adviseren van klanten in ons Experience Center. Je vangt elk signaal zonder moeite op, begeleid jouw klant bij de aankoop van een haard of kachel en sluit af met een succesvol showroomverslag.

Jouw (door)ontwikkeling als verkoper staat hierbij voorop. We bieden je professionele verkoop- en gedragstrainingen aan om je persoonlijke verkoopsucces te vergroten en leren je alles over haarden en kachels.

Wat heb jij HAVÉ Verwarming te bieden?

 • Je bent in bezit van minimaal een MBO-diploma;
 • Je bent een commercieel, resultaatgericht, ondernemend en communicatiefvaardig (in woord en geschrift);
 • Je bent bereid om alles te leren over haarden en kachels;
 • Je kunt zowel heel goed zelfstandig als ook in teamverband werken;
 • Je wilt je zelf graag ontwikkelen, je daagt jezelf en je collega’s uit;
 • Je maakt graag persoonlijk contact met klanten en zet voor hen net dat stapje extra.

Daarbij woon je binnen een straal van 30 kilometer rond Lunteren en ben je ervoor in om regelmatig in het weekend en meestal een koopavond (donderdag of vrijdag) te werken, daar krijg je doordeweeks een vrije dag voor terug.  

Wat biedt HAVE Verwarming jou?

Een leuke en uitdagende job als verkoper bij een succesvol en 'warm' bedrijf. Waarbij jij alle kansen krijgt om je te ontwikkelen op het gebied van verkoop en retail;

 • Uitgebreide product- en verkoop- trainingen om je klaar te stomen voor jouw persoonlijke succes;
 • Een mooie werkomgeving en je wordt onderdeel van een enthousiast team met verstand van zaken;
 • Een prima salaris en goede (secundaire)arbeidsvoorwaarden;
 • Toffe personeelsuitjes, leuke collega’s, veel gezelligheid, voordelige vers belegde broodjes in de pauzes en de mogelijkheid om je auto te laten glimmen voor een vriendenprijsje.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je belangstelling voor deze job en voldoe je aan de functie-eisen? Zorg dan dat je er op tijd bij bent. Stuur je CV naar Wieger Wagtho: wwagtho@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming of ben je benieuwd naar je nieuwe collega's? Bekijk dan onze OVER ONS-pagina of de ONS TEAM pagina om kennis te maken met de collega's van HAVÉ Verwarming.