Kom jij ook werken bij HAVÉ Verwarming?

(Meewerk) Stage marketing & communicatie (HBO)

Medio augustus/ september 2019

Ben jij enthousiast, leergierig en initiatiefrijk? Dan zoekt HAVÉ Verwarming jou!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een eerste, tweede of derdejaars HBO- student(e) met affiniteit voor marketing en/of communicatie. Jij geniet onze voorkeur wanneer je marketing, communicatie, bedrijfskunde of commerciële economie studeert. We bieden je een leerzame (meewerk)stageplek waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Vanaf augustus/ september 2019 kan je starten met de stage. De minimale duur is 3 maanden. We beloven je een mooie vergoeding en een leerzame stage.

Wat houdt de stage in?
Jij maakt tijdens je stage deel uit van het marketing en communicatieteam van HAVÉ Verwarming. Dat houdt in dat jij je dagelijks bezighoudt met alle communicatie richting onze relaties. Je denkt mee en geeft uiting aan ons strategische marketingcommunicatiebeleid en bent betrokken bij de branding en positionering van verschillende merken. En krijg je de ruimte om zelfstandig taken op te pakken. Denk hierbij aan online- werkzaamheden (rondom onze websites en sociale mediakanalen), bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes, het schrijven van nieuwsbrieven, uitvoeren van onderzoek en de organisatie van evenementen, trainingen en beurzen. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je betrokken bij de verdere uitrol van Kachels.nl. Een innovatief online platform dat onze branche op z’n kop heeft gezet!

We zijn op zoek naar:
- een eerste, tweede, derdejaars HBO-student(e);
- die communicatie, marketing, commerciële economie of bedrijfskunde (MER) studeert;
- enthousiast is en het initiatief durft te nemen;
- een echte teamplayer is;
- met kennis van marketing en communicatie;
- en die goed is in Nederlands in zowel woord als geschrift.

Interesse?
Spreekt deze (meewerk) stage je aan? Stuur dan een brief met je motivatie en C.V. naar Arnoud Adams: adams@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de stage? Kijk dan op www.haveverwarming.nl of neem contact op met Arnoud; 0318-488636.

Afbeelding

(Meewerk) Stage marketing & communicatie (MBO)

Medio augustus/ september 2019

Ben jij de enthousiaste mbo-topper die ons marketingteam komt versterken?

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO- student(e) die het leuk vindt om alles te leren over marketing en communicatie. Studeer je marketing, communicatie of commerciële economie? Dan ben jij de topper die we zoeken. We bieden je een leuke en leerzame stageplek waarbij we je alle fijne kneepjes van het vak willen leren. Wij helpen jou graag verder. Vanaf augustus/ september 2019 kan je starten met de stage. De minimale duur is 3 maanden. We beloven je een mooie vergoeding en een leuke en leerzame tijd.

Wat houdt de stage in?

Tijdens je stage bij HAVÉ Verwarming maak je deel uit van ons marketingteam. Dagelijks ga je aan de slag met afwisselende marketingwerkzaamheden. Zowel online als offline. In de praktijk houdt dit in dat je met onze website en sociale media aan de slag gaat, je ons ondersteunt bij het schrijven van nieuwsbrieven en blogs, je schriftelijk en telefonisch contact onderhoud met relaties en dat je ons meehelpt met het organiseren en uitdenken van trainingen, evenementen en beurzen. Daarnaast mag je meedenken en helpen bij het uitwerken van onze marketingcampagnes. En alsof dat nog niet genoeg is, ben ondersteun je ons bij de verdere uitrol van Kachels.nl. Een innovatief online platform dat onze branche op z’n kop heeft gezet!

Uiteraard hebben wij ook een aantal leuke en uitdagende vraagstukken liggen, zodat jij je bij ons op een leerzame manier kan uitleven met een interessante opdracht.

We zijn op zoek naar:

- een tweede, derde of vierdejaars MBO-student(e);
- die marketing, communicatie of commerciële economie studeert;
- enthousiast is, het voortouw durft te nemen en goed kan samenwerken;
- je werkt zorgvuldig, bent creatief en ondernemend;
- en je wilt alles leren van marketing en communicatie;
- Tot slot, ben je goed in Nederlands in zowel woord als geschrift.

Over ons

HAVÉ Verwarming levert als groothandel en importeur kachels, haarden en toebehoren B2B. Het assortiment biedt keuze uit ruim 10.000 producten. HAVÉ is een familiebedrijf, bestaat 133 jaar en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Interesse?

Spreekt deze stage je aan? Stuur dan een brief met je motivatie en C.V. naar Arnoud Adams: adams@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de stage? Neem dan contact op met Arnoud, 0318-488636.

Op zoek naar een leuke stage?
Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Kom dan stagelopen bij HAVÉ Verwarming. Wij zijn doorlopend op zoek naar toppers (MBO/HBO) die onze organisatie willen komen versterken. Wij kunnen altijd wat voor jou betekenen en we dragen graag ons steentje bij aan jouw ontwikkeling. HAVÉ Verwarming is een erkend leerbedrijf, dus we staan garant voor een leerzame stage!
Wil je graag stagelopen bij HAVÉ Verwarming? Neem dan contact op met Arnoud Adams (adams@haveverwarming.nl/ 0318-488636) of Marc Bossenbroek (mbossenbroek@haveverwarming.nl/ 0318-488627) en informeer naar de mogelijkheden.

(Meewerk) Stage sales & accountmanagement (MBO)

Medio augustus/ september 2019

Ben jij enthousiast, communicatief sterk en heb je een passie voor verkopen? Dan zoekt HAVÉ Verwarming jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een eerste, tweede of derderjaars MBO-topper met een passie voor verkopen. Jij geniet onze voorkeur wanneer je sales, (junior) accountmanager, of ondernemer retail studeert. We bieden je een leerzame (meewerk)stageplek aan waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling als verkoper centraal staat. Vanaf september 2018 kan je starten met de stage. De minimale duur is 3 maanden en daarbij is de kans aanwezig dat je er een mooie baan aan overhoudt. Daarnaast beloven we je een mooie vergoeding en een uitdagende stageplek!

Wat houdt de stage in?

Jij maakt tijdens je stage deel uit van het enthousiaste verkoopteam van HAVÉ Verwarming. Je adviseert consumenten en dealers en verkoopt haarden, kachels en toebehoren. Hierdoor, en door het bijwonen van trainingsessies, word je specialist op het gebied van haarden en kachels.

Dagelijk houd jij je bezig met het maken van orffertes, het onderhouden van klantrelaties, volg je leads op, ben je bezig met aftersales en help je mee om de showroom representatief en up- to-date te houden met de nieuwste modellen haarden en kachels.

We zijn op zoek naar

  • Een eerste, tweede, derdejaars MBO-student(e);
  • Die sales, (junior) accountmanager, ondernemer retail studeert;
  • Je bent commercieel, klantgericht ingesteld en communicatief sterk;
  • Daarnaast ben je leergierig. initiatiefrijk en heb je een passie voor verkopen.

 

HAVÉ Verwarming biedt jou

een uitdagende stage waarbij we je alles leren over het verkoopvak en uiteraard over haarden en kachels. En dat binnen een succesvolle en dynamische organisatie. Je maakt deel uit van een betrokken en enthousiast team van ruim 40 collega’s met kennis van zaken. Je kunt rekenen op een mooie stagevergoeding!

Over ons

HAVÉ Verwarming levert als groothandel en importeur kachels, haarden en toebehoren B2B. Het assortiment biedt keuze uit ruim 10.000 producten. HAVÉ is een familiebedrijf, bestaat 133 jaar en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Interesse?

Spreekt deze stage je aan? Stuur dan een brief met je motivatie en C.V. naar Arnoud Adams: adams@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de stage? Neem dan contact op met Arnoud, 0318-488636.