• Home
  • Bezoek showroom

De showroom van HAVE Verwarming  |  1.200 m2 te Lunteren

Een bezoek aan de showroom van HAVE Verwarming in Lunteren is een fantastische ontdekkingsreis. U maakt hier kennis met een unieke collectie kachels, haarden en schouwen. Van houtkachels tot gashaarden. Van elektrische haarden tot pelletkachels. Uiteraard brandend opgesteld. Daarnaast krijgt u persoonlijk advies van productspecialisten die wereldwijd kachels, haarden en schouwen inkopen.

 

 

Bezoek de showroom van HAVE Verwarming! Bekijk hieronder waar u een kijkje kunt nemen in de showroom van HAVE Verwarming en krijg een eerste impressie van wat u kunt verwachten. 

 

 

Bezoekadres

Hullerpad 34

6741 PA Lunteren

(Gemeente Ede)

Tel. (0318) 488 600

Fax (0318) 488 620

info@haveverwarming.nl 

In de maanden juli en augustus hebben we geen koopavonden.

 

De enige importeur in Nederland

 

Klanten uit heel Nederland komen naar de showroom van HAVE Verwarming in Lunteren. Van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Doetinchem. En dat is niet zomaar. U bent te gast bij de enige importeur in Nederland met een 1.200 m2 grote showroom voor particulieren. Al zijn we groothandel en importeur, we kunnen bij uw bezoek meteen een scherpe offerte maken. Uw kachel, haard en/of schouw wordt vervolgens geleverd en vakkundig geinstalleerd door een dealer bij u in de buurt. Zo profiteert u van onze inkoopkracht en collectie én van de service van een dealer. 

 

 

 

Bezoek onze showroom

 

Bezoekadres

Hullerpad 34

6741PA Lunteren (Gemeente Ede) 

 

 

Postadres

Postbus 31

6740 AA Lunteren

 

Tel. (0318) 488 600

Fax (0318) 488 620

E-mail info@haveverwarming.nl

 

 

Op zon- en feestdagen is HAVE

Verwarming gesloten

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld