Specialisten die gáán voor gezelligheid


Wij geloven dat gezelligheid bij de haard mensen gelukkiger maakt. Daarom hebben onze 35 collega’s niet alleen verstand van gezelligheid. Maar vooral van haarden en kachels.

 

Onze marktbenadering als gespecialiseerde groothandel is uniek. We zijn specialisten, met verstand van haarden, kachels en toebehoren. We verkopen niet anders. Alles wat we doen staat in het teken van onze belofte aan vakhandels: we dragen bij aan hun business, vergroten hun succes. Tegelijkertijd willen we ook voor consumenten veel betekenen, in samenwerking met vakhandels. Daarom hebben we bijvoorbeeld in onze showroom de grootste collectie haarden en kachels brandend opgesteld. We inspireren graag iedereen.

 

 

 


Betrokkenheid

Al zo lang we bestaan, hechten we waarde aan duurzame relaties. Niet voor niets hebben we een landelijk, nog steeds groeiend netwerk van trouwe dealers. Die lange relaties en goede samenwerking zien we ook intern. We zijn trots op de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Als er iets is dat HAVE uniek maakt, is dát het wel.


Hofleverancier 

Betrokkenheid, een gezamenlijke passie en oog voor de lange termijn. Misschien is dat het geheim van 132 jaar HAVE Verwarming. Een geheim dat is bekroond met het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

 

HAVE-Groep

HAVE Verwarming maakt deel uit van de HAVE-Groep, een familiebedrijf. Zusteronderneming HAVE Brandstoffen heeft drie tankstations in Lunteren, bezorgt brandstoffen bij zakelijke en particuliere klanten, en hoort sinds 2014 bij het selecte gezelschap van branded wholesalers van Esso. Kijk voor meer informatie op www.havebrandstoffen.nl.

 

 

 

 
 

 

 

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld