"Via Kachels.nl heb ik eenvoudig de haard van mijn dromen gevonden!"
- Robert van der Horst
Wat is Kachels.nl?
Op Kachels.nl kunt u online ideeën ontdekken voor uw nieuwe haard. Krijg inspiratie voor een sfeer die helemaal bij u past! Kachels.nl is als een woonboulevard met gezellige huiskamers boordevol haarden. Maar dan thuis op uw PC, tablet of telefoon. Door het maken van een moodboard visualiseert u uw eigen stijl. Dit moodboard kunt u meenemen naar een 'Premium Partner' van Kachels.nl bij u in de buurt. De adviseur weet zo precies welke kachel bij u past. Op die manier wordt uw zoektocht naar een nieuwe kachel nog leuker!

Hoe werkt Kachels.nl?
De zoektocht naar de ideale haard of kachel begint op Kachels.nl. Dit is een online inspiratieplatform waar u stijlideeën voor kachels en haarden kunt ontdekken en bewaren. Kachels.nl helpt u om op het internet te ontdekken wat u mooi vindt. Op Kachels.nl kunt u de mooiste afbeeldingen van haarden en kachels ontdekken en bewaren. Helemaal afgestemd op uw eigen stijl.

Ontdek het zelf

Ontdek eenvoudig uw stijl op Kachels.nl
Op Kachels.nl staan unieke foto’s van duizenden haarden en kachels in allerlei verschillende interieurs. De 'Premium Partners' van Kachels.nl plaatsen hun eigen projecten op de site, maar ook u als bezoeker kunt afbeeldingen uploaden. De content is dus echt uniek! Een slim algoritme bepaalt de persoonlijke stijl van u als bezoeker. Hierdoor krijgt u gepersonaliseerde stijlsuggesties te zien. De suggesties kunt u opslaan in een moodboard of direct doorsturen naar een 'Premium Partner' van Kachels.nl. 
 
Een andere makkelijke manier om uw stijl te ontdekken is de 'Hot or not'-functie. De haarden en kachels die u mooi vindt veegt u naar rechts, de minder mooie toestellen veegt u naar links. Een slim algoritme bepaalt aan de hand van uw gedraag uw smaak en laat u een overzicht zien van welke haarden en kachels bij uw smaak passen!
'Premium Partner' van Kachels.nl
Kachels.nl is een samenwerking tussen 130 gerenommeerde haarden- en kachelspeciaalzaken door heel Nederland. Alle 'Premium Partners' zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan alle gestelde eisen. Zo bent u er zeker van dat u aan het goede adres bent voor de aankoop van uw haard of kachel. Alle 'Premium Partners' zijn te herkennen aan een officieel certificaat met het 'Premium Partner' logo in de vorm van een kunststof bordje. Weten welke 'Premium Partner' bij u in de buurt zit? Kijk dan op de website van Kachels.nl.

Bezoek een 'Premium Partner'

Afbeelding

De 6 zekerheden van een 'Premium Partner'
  • Bezit een representatieve showroom
  • Heeft ervaring, kent de regelgeving en is vakkundig
  • Uw gids naar de ideale haard of kachel
  • Adviseur op het gebied van interieur
  • Veiligheid door vakkundige installatie
  • Betrokken voor, tijdens en na de aankoop van de haard of kachel

Laat u inspireren


Bezoek Kachels.nl en ontdek welke stijl bij u past!

Bezoek Kachels.nl