Pelletkachel van Nestor Martin

Filters:
  1. Brandstof Pellets Dit item verwijderen
  2. Merk Nestor Martin Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

1 product

Aflopend sorteren
Filteren
  1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

1 product

Aflopend sorteren

GQH16 Pelletkachel van Nestor Martin

De pelletkachels van Nestor Martin worden gekenmerkt door hun sobere en robuuste design en hun spitstechnologie. Kortom, ze doen waarvoor ze gemaakt zijn en dat doen ze met een aan perfectie grenzende doeltreffendheid. De afwerking in 6 mm breed gelakt staal zorgt voor de strakke Nestor Martin designstijl.

Subsidie

De Nestor Martin GQH16 staat nog niet op de subsidielijst. Daarom betaalt Nestor Martin deze uit eigen zak en betaalt u nu geen € 2.495,-, maar slechts een krappe € 2.000,- voor een design pelletkachel van Nestor Martin.

Breng een bezoek aan ons Experience Center 

Wij hebben de Nestor Martin GQH16 brandend voor u opgesteld staan in ons Experience Center. Een bezoek is zeker de moeite waard!

Ontdek al onze merken

Naast de pelletkachels van Nestor Martin verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaarden en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders