DRU houtkachels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

DRU houtkachel

DRU is de oudste kachelfabrikant die we in Nederland rijk zijn. DRU heeft naast de omvangrijke reeks gaskachels ook een aantal houtkachels in het assortiment. Veelzijdig als DRU is, zo veelzijdig maken ze ook hun houtkachels. Bijna allemaal zijn het zogenaamde multifuel kachels, welke op zowel hout als op kolen gestookt kunnen worden. Het assortiment houtkachels van DRU zelf is niet zo groot. DRU zet onder eigen naam enkele houtkachels op de markt die uit de stal van Dovre komen. DRU geeft deze houtkachels die hun kwaliteit al bewezen hebben, een net even wat moderner jasje.

Soorten houtkachels

Wanneer u op zoekt bent naar een houtkachel of houthaard komt u er al snel achter dat houtkachels er in vele soorten en maten zijn. Over het algemeen kunnen we houtkachels verdelen in de volgende categorieën:

Daarnaast zijn er ook liftdeurhaarden verkrijgbaar. Deze haarden horen bij de categorie inbouw houtkachel. De liftdeurhaarden kunnen vaak open én dicht gestookt worden.

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar alle houtkachels- en haarden van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder. HAVÉ Verwarming levert haarden van merken zoals: AltechCharlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenK-StoveNestor MartinOlsbergSparthermThermocet en Wanders.

Ervaar de warmte van de DRU houtkachel 

Kom eens langs in het Experience Center van HAVÉ Verwarming waar we de meeste DRU houtkachels gewoon live voor u hebben opgesteld.