Dovre gaskachels en gashaarden

Dovre gaskachels en gashaarden

Sfeer en comfort komen samen

Dovre is een echt familiebedrijf, net over de grens in België dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van kachels en haarden uit eigen gietijzer. Dovre bestaat al meer dan 80 jaar en staat bekend om hun uitzonderlijke Lees meer
Dovre is een echt familiebedrijf, net over de grens in België dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van kachels en haarden uit eigen gietijzer. Dovre bestaat al meer dan 80 jaar en staat bekend om hun uitzonderlijke kwaliteiten. Alle producten van Dovre staan bekend om het hoge rendement, de goede kwaliteit, een aantrekkelijk design en een milieubewuste verbranding. Deze worden met veel vakkennis en toewijding ontwikkeld.
Lees minder
Filters
Dovre
Gas
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dovre gaskachels en gashaarden


Tegenwoordig genieten honderdduizenden mensen van de gezelligheid en de sfeervolle warmte van een Dovre kachel in hun woonkamer. Voor de duurzaamheid van uw toestel zijn de hoge temperatuurbestendigheid en vormvastheid van gietijzer de beste garanties. Naast het enorme assortiment houtkachels heeft Dovre nu ook een aantal prachtige gaskachels in haar assortiment opgenomen.

IJzergieterij

Dovre heeft haar eigen hypermoderne ijzergieterij. Hier worden de eigen Dovre producten gemaakt van hoogwaardig gietijzer wat een ideale warmtegeleider is. De kwaliteit van het gietwerk dat in deze fabriek plaatsvindt, wordt erkend door veel andere bedrijven, waardoor Dovre nu ook leverancier is geworden voor andere bedrijven en andere producten dan alleen kachels.

Type en soorten gashaarden- en kachels:

Gashaarden en kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bewonder de haarden en kachels van Dovre zelf

Meer weten over de gaskachels en gashaarden van Dovre? Breng dan een bezoek aan ons Experience Center

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2