Dimplex Verdi

Niet opgesteld in showroom
1.767
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Dimplex Verdi 

De Dimplex Verdi combineert echte vuurervaring met uiterste sfeer. De schouw is uitgevoerd in elegant en tijdloos wit. Het perfect geïntegreerde vuurbeeld maakt het meubilair compleet. Volgens de plug & play principe kan je de elektrische haard gemakkelijk installeren. Je hoeft enkel de stekker in de stopcontact te steken om te kunnen genieten van een sfeervol vlammenspel.

Met zijn slanke, lange en lichte ontwerp heeft de Verdi al de waardering van velen verdiend. Snel te installeren en direct een middelpunt in zelfs de kleinste woonkamers. Ontworpen voor quality time rond het realistische vuur, terwijl u geniet van aangename sfeerbeeld. 

Bezoek ons Experience Center

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij ons Experience Center in Lunteren. 

Specificaties
MerkDimplex
ModelVerdi
SerieOpti-myst
BrandstofElektrisch
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoerloos
MateriaalPlaatstaal
KleurWit
Kleur 2Zwart
ShowroomstatusNiet opgesteld in showroom
VerwarmingsfunctieJa, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte77.5 cm
Afmeting hoogte143.2 cm
Afmeting diepte44.7 cm
BedieningAfstandsbediening
ThermostaatJa
BranderdecoratieHoutset
Minimaal vermogen1 kW
Maximaal vermogen2 kW
LichtmoduleHalogeen
Verbruik max. (kWh)2
Ontdek Dimplex
Dimplex is de specialist bij uitstek op het gebied van elektrische haarden. Het merk investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Hoewel een elektrische haard een ander vlammenspel realiseert dan bijvoorbeeld een gashaard of houthaard, hecht Dimplex veel waarde aan realistisch vuurbeeld bij elektrische haarden.
Meer over Dimplex
Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer