Gezocht: topper voor in het magazijn

Vacature zomer 2017, 40u per week

Je nieuwe job
In verband met de groei van HAVÉ Verwarming zoeken we talent wat onze mooie club komt versterken. Hou je van aanpakken en kun je goed samenwerken? Als magazijnmedewerker ben je een belangrijke spil in het magazijn van HAVÉ. Je verzamelt orders, bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van onze vrachtauto’s en controleert inkomende goederen. Samen met een hecht en leuk team zorgen we zo voor een fantastische dienstverlening voor onze dealers.


Je profiel
Je houdt van aanpakken, werkt secuur en woont in de omgeving van Lunteren. Omdat lange dienstverbanden ons bedrijf kenmerken en we een goede mix willen houden proberen we jong te werven. Je bent flexibel waar het gaat om arbeidstijden. In het hoogseizoen (winter) zetten we vaak alle zeilen bij om alles de deur uit te krijgen, hierdoor heb je ’s zomers extra ruimte voor vrije tijd.


Over HAVÉ Verwarming
Bij HAVÉ geloven we dat gezelligheid bij de haard mensen gelukkiger maakt. Daarom hebben onze 40 collega’s niet alleen verstand van gezelligheid, maar vooral ook van haarden en kachels. Onze marktbenadering als gespecialiseerde groothandel is uniek. We zijn specialisten als het gaat om haarden, kachels en toebehoren. We verkopen niet anders. Alles wat we doen staat in het teken van onze belofte aan vakhandels: we dragen bij aan hun business, vergroten hun succes. Tegelijkertijd willen we ook voor consumenten veel betekenen, in samenwerking met vakhandels. Daarom hebben we bijvoorbeeld in onze showroom de grootste collectie haarden en kachels brandend opgesteld. We inspireren graag iedereen. We zijn trots op de grote betrokkenheid van onze medewerkers. Als er iets is dat HAVÉ uniek maakt, is dát het wel. Juist daarom vinden we het belangrijk om goede mensen te werven. HAVÉ stamt uit 1883, is een familiebedrijf en draagt de onderscheiding Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

HAVÉ Verwarming biedt
Een uitdagende functie als magazijnmedewerker bij een succesvol en stabiel bedrijf. Je maakt deel uit van een betrokken en enthousiast team van 40 collega’s met kennis van zaken. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wees er snel bij
Heb je belangstelling voor deze job en voldoe je aan de functie-eisen? Zorg dan dat je er op tijd bij bent. Stuur je CV en motivatie naar Harm-Jan van Veldhuizen: vacatures@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de functie? Neem dan contact op met Kees van den Hoek: 0318-488600.
Meewerkstage marketing & communicatie

Medio september 2017

Werkzaamheden
Ter versterking van onze afdeling marketing zoeken we een of twee derdejaars studenten bedrijfskunde, commerciële economie of communicatie.Je denkt mee en geeft uiting aan het strategische marketingcommunicatiebeleid en bent betrokken bij de branding en positionering van verschillende merken. Verder behoort online marketing en het schrijven van teksten voor dealeruitingen en diverse websites tot je takenpakket. Tijdens je stage word je onderdeel van ons team en zal je ook vaak zelfstandig diverse aanvullende ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het verzorgen van direct marketingactiviteiten, versturen van nieuwsbrieven en/of e-mail marketing, uitvoeren van marktonderzoek, organisatie van beurzen, dealerdagen/trainingen, etc. Ook ben je betrokken bij de verdere uitrol van het innovatieve platform Kachels.nl.

Je profiel
Je bent derdejaars student van een HBO-opleiding Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Communicatie. Je durft initiatief te tonen, bent een teamplayer en kunt ook zelfstandig werken.
Over HAVÉ Verwarming
HAVÉ Verwarming levert als groothandel en importeur kachels, haarden en toebehoren B2B. Het assortiment biedt keuze uit ruim 10.000 producten. HAVÉ is een familiebedrijf, bestaat 133 jaar en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

HAVÉ Verwarming biedt
Een uitdagende stage bij een succesvol bedrijf. Je maakt deel uit van een betrokken en enthousiast team van 40 collega’s met kennis van zaken. Een stagevergoeding is zeker bespreekbaar.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze stage en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je uit voor een bak koffie. Stuur dan een brief met je motivatie en C.V. naar Harm-Jan van Veldhuizen: vacatures@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de stage? Neem dan contact op met Harm-Jan, 0318-488600.

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld