Meewerkstage marketing & communicatie

Medio september 2017

Werkzaamheden
Ter versterking van onze afdeling marketing zoeken we een of twee derdejaars studenten bedrijfskunde, commerciële economie of communicatie.Je denkt mee en geeft uiting aan het strategische marketingcommunicatiebeleid en bent betrokken bij de branding en positionering van verschillende merken. Verder behoort online marketing en het schrijven van teksten voor dealeruitingen en diverse websites tot je takenpakket. Tijdens je stage word je onderdeel van ons team en zal je ook vaak zelfstandig diverse aanvullende ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het verzorgen van direct marketingactiviteiten, versturen van nieuwsbrieven en/of e-mail marketing, uitvoeren van marktonderzoek, organisatie van beurzen, dealerdagen/trainingen, etc. Ook ben je betrokken bij de verdere uitrol van het innovatieve platform Kachels.nl.

Je profiel
Je bent derdejaars student van een HBO-opleiding Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Communicatie. Je durft initiatief te tonen, bent een teamplayer en kunt ook zelfstandig werken.
Over HAVÉ Verwarming
HAVÉ Verwarming levert als groothandel en importeur kachels, haarden en toebehoren B2B. Het assortiment biedt keuze uit ruim 10.000 producten. HAVÉ is een familiebedrijf, bestaat 133 jaar en is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

HAVÉ Verwarming biedt
Een uitdagende stage bij een succesvol bedrijf. Je maakt deel uit van een betrokken en enthousiast team van 40 collega’s met kennis van zaken. Een stagevergoeding is zeker bespreekbaar.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze stage en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je uit voor een bak koffie. Stuur dan een brief met je motivatie en C.V. naar Harm-Jan van Veldhuizen: vacatures@haveverwarming.nl. Wil je eerst meer informatie over HAVÉ Verwarming en/of de stage? Neem dan contact op met Harm-Jan, 0318-488600.

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld