Wanders Platane Concrete

Opgesteld in showroom
4.695
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Robuuste hoekhaard van wanders

Zoals u ziet is de Platane Concrete een schitterend vormgegeven houtkachel die door zijn verschillende uitvoeringen qua stijl niet in een hoekje te duwen is. Als u praktisch kijkt leent hij zich daar dan wel weer perfect voor. De Platane concrete past met deze stoere betonnen bekleding in ieder modern interieur.

Gebogen ruit

Ook op een lange wand als middelpunt van de kamer geeft de gebogen ruit een goed zicht op het vuur.
De verbrandingstechniek hebben de heren van de ontwikkelingsafdeling van Wanders weer prima voor elkaar en doordat de haard is voorzien van het HI2 interieur, heeft de kachel meer rendement en is het ook van binnen een plaatje.

Experience Center

Kom ook eens langs in ons grote Experience Center waar wij erg veel haarden en kachels brandend opgesteld hebben staan.

Specificaties
MerkWanders
ModelPlatane Concrete
SeriePlatane
BrandstofHout
VuurzichtHoek
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurWit
ShowroomstatusOpgesteld in showroom
Gewicht160kg
Afmeting breedte66.1 cm
Afmeting hoogte109.2 cm
Afmeting diepte66.1 cm
DraaibaarNee, deze kachel is niet draaibaar
BedieningHandbediening
Achterwandvermiculiet
Minimaal vermogen5 kW
Maximaal vermogen7 kW
Rendement80 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Bovenaansluiting Ja
Externe luchttoevoer80 millimeter
Energielabel
A
Ontdek Wanders
Het familiebedrijf Wanders uit het Achterhoekse Netterden tekent en bouwt in eigen fabriek al sinds eind jaren zestig van de vorige eeuw de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Het grote assortiment van Wanders fires & stoves zorgt er voor dat er altijd wel een Wanders beschikbaar is voor uw huiskamer, waar het past bij uw interieur.
Meer over Wanders
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter