Voor wie

HAVÉ Verwarming is al 130 jaar een betrouwbare leverancier en specialist in haarden en kachels. Van een aantal merken kachels en haarden is HAVÉ Verwarming ‘alleenverdeler’ in de markt en voor andere merken vervullen wij een groothandelsrol. Ons team staat voor u klaar met raad en daad, zodat u snel bent voorzien van alle technische specificaties en mogelijkheden. Iedere bestelling, ook van installatiematerialen, wordt zelfs technisch gecontroleerd op juistheid. Onze rol als leverancier heeft twee dimensies.

Speciaalzaken met showroom
Speciaalzaken met een showroom vinden bij HAVÉ hun businesspartner met alles onder één dak. Van advies bij showroominrichting en praktische trainingen tot marketingondersteuning en leadgeneratie. Een voorbeeld hiervan is het platform kachels.nl. Waar bent u naar op zoek? HAVÉ is uw kenniscentrum, u krijgt een persoonlijke accountmanager en u bent gegarandeerd van een betrouwbare leverancier met zeer groot assortiment. Stuur ook gerust uw klanten bij ons langs, uiteraard verloopt de levering gegarandeerd via u.
Installateurs
Ook als installateur vindt u bij HAVÉ het grootste assortiment haarden en kachels in Nederland. Omdat we niet rechtstreeks verkopen, kunt u relaties gerust verwijzen naar het Experience Center van 1.200 vierkante meter boordevol inspiratie. Levering van de haard loopt vervolgens gegarandeerd via u. Daar blijft het niet bij. HAVÉ is voor installateurs een one stop shop. U kunt namelijk ook terecht voor diverse cursussen, trainingen en workshops, technische ondersteuning en combinatieorders.
Consumenten
Jaarlijks ontvangen wij duizenden consumenten in ons Experience Center centraal in Nederland. Vervolgens krijgen zij hun bestelling via ons dealernetwerk geleverd. Het assortiment strekt zich uit van gashaarden, houtkachels en elektrische kachels tot aan duurzame pelletkachels. U bent van harte welkom tijdens de ruime openingstijden waaronder de twee koopavonden. Advies is gratis, evenals de parkeerplek voor de deur. Kom langs, mis niets! Laat u inspireren, maak uw keuze en geniet!
Waar wij in geloven

Gezelligheid bij de haard maakt mensen gelukkiger. Een knapperend vuur verbindt familie en vrienden. Wij willen u graag deze warmte en gezelligheid bieden. Ervaar alle mogelijkheden en kies de mooiste haard voor uw interieur. Het Experience Center van HAVÉ biedt al jaren de meest complete collectie in Europa en breidt nog steeds uit, zodat u de beste keuze maakt. Laat u inspireren, maak uw keuze en geniet!

Wilt u alles weten over haarden en kachels?

Leer er meer over in ons kenniscentrum

Leer meer

Onafhankelijk advies nodig?

Ontmoet de gepassioneerde experts van HAVÉ Verwarming

Maak kennis

Benieuwd naar de volledige collectie?

Ontdek de grootste en mooiste collectie haarden en kachels

Bekijk de collectie

Laat u inspireren

Wij hebben in ons Experience Center meer dan 300 kachels en haarden opgesteld staan, waarvan een groot deel brandend. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van een onafhankelijk advies op maat. Kom naar Lunteren, ervaar de kachel of haard van uw dromen en laat u inspireren.