Trimline Fires Trimline 73 front gashaard

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
3.950
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Trimline Fires Trimline 73 gashaard

De Trimlinr Fires Trimline 73 is een unieke gesloten gas front haard, waarvan de lijsten niet zichtbaar zijn. Of u de Trimline 73H nu strak inbouwt of in combinatie met een plateau, het zal altijd één geheel zijn met het interieur in uw huis. Door de brander ontstaat er een realistisch vlammenbeeld wat niet van een echt haardvuur te onderscheiden is.

Het bedieningsgemak van de haard wordt dankzij de mee geleverde afstandsbediening makkelijker. Bovendien heeft u keuze uit een houtset of een kiezelset.

De Trimline Fires Trimline 73 H is een kwalitatief hoge inbouwgashaard met een strak frameloos design. De grote vierkante glazen ruit levert de illusie dat u met een open haard stookt. De Trimline Fires Trimline 73 H is perfect te combineren met een schouw of een kader.

Ook strak ingebouwd in een wand of eigen ontworpen creatie komt deze haard prima tot zijn recht. Standaard meegeleverd is een afstandsbediening waarmee u de haard vanuit de luie stoel kan bedienen. Het interieur van de Trimline Fires Trimline 73 H is decoreerbaar met een stalen lamellen wandset, steenmotief wandset en een tegelmotief wandset.

Bezoek ons Experience Center

Bewonder deze gashaard snel in ons Experience Center!

Specificaties
MerkTrimline Fires
ModelTrimline 73 gashaard
SerieTrimline
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Gesloten systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Gewicht100kg
Inbouwmaat breedte96.1 cm
Inbouwmaat hoogte107 cm
Inbouwmaat diepte32 cm
Ruitmaat breedte73.2 cm
Ruitmaat hoogte38.2 cm
BedieningHandbediening, Afstandsbediening, Tablet/telefoon bediening, Domotica bediening
BranderdecoratieHoutset of kiezels
AchterwandStaalwand, steenmotief tegel of steenmotief waal
Nominaal vermogen9.8 kW
Minimaal vermogen3.1 kW
Maximaal vermogen10.1 kW
Rendement89 %
Aantal branders2
Rookgasafvoer (diameter)130/200 millimeter
Bovenaansluiting Ja
Propaan mogelijkJa
Energielabel
A
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer