Trimline Fires Trimline 120 Tunnel gashaard

Vergelijkbaar product in showroom
5.650
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Trimline Fires Trimline 120 Tunnel

Deze Trimline Fires (voorheen Thermocet) Trimline doorkijkhaard 120 is perfect geschikt voor het samenvoegen van ruimtes. Juist door de variaties aan branderbed kunt u deze gesloten gashaard gebruiken in de mooiste settings en alles naar uw hand zetten.

In 2015 zijn de Trimlines van Trimline Fires een belangrijke metamorfose ondergaan, met de dubbele brander heeft u betere controle over het vermogen van de haard. Door alleen de voorste brander in te schakelen wordt het vermogen van de haard met maar liefst 40% gereduceerd, maar u blijft genieten van een prachtig vlambeeld.

Variëren met de Trimline 120T

Doordat u kunt variëren in deze gesloten gashaard met soorten branderbed is deze haard bij uitstek geschikt op te personaliseren. Wilt u in plaats van de standaard meegeleverde houtset, strakke witte kiezels of juist robuuste basalt stenen? Geen probleem, Trimline Fires levert deze ook voor in deze Trimline 100 sfeerhaard.

Experience Center

Kom gerust eens langs in ons Experience Center om u te oriënteren en wegwijs te laten maken in haardenland. Graag tot ziens in Lunteren!

HAVÉ Verwarming - Thermocet Trimline 120 Tunnel
Kom naar de showroom
Specificaties
MerkTrimline Fires
ModelTrimline 120 Tunnel gashaard
SerieTrimline
BrandstofGas
VuurzichtDoorkijk
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Gesloten systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurAntraciet
ShowroomstatusVergelijkbaar product in showroom
Gewicht140kg
Inbouwmaat breedte143.2 cm
Inbouwmaat hoogte73 cm
Inbouwmaat diepte38 cm
Ruitmaat breedte120.2 cm
Ruitmaat hoogte38 cm
BedieningAfstandsbediening
BranderdecoratieHoutset, kiezels of split
AchterwandStaalwand
Nominaal vermogen9 kW
Minimaal vermogen4.6 kW
Maximaal vermogen10.1 kW
Rendement75 %
Aantal branders1
Rookgasafvoer (diameter)130/200 millimeter
Bovenaansluiting Ja
Propaan mogelijkJa
Energielabel
B
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer