ThermoCet Trimline Quadro 46

Brandend in de showroom
1.995
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Thermocet Trimline Quadro 46 fronthaard

Mooie compacte vierkant haard. Een haard van ThermoCet in de lijn van de Faber Fyn en bijvoorbeeld Cupido 50 van Element4. deze budget gashaard is ontwikkeld vanuit het vlambeeld en brand super mooi op zowel aardgas als propaan!

Inbouwen van deze Trimline Quadro 46

Door de compactheid van deze haard is deze in sommige gevallen ook in te zetten op een plek waar normaliter alleen een inzethaard mogelijk is. Daarbij kan deze haar bijna direct door de gevel en is er geen grote bovenbouw nodig. Ideaal dus ook voor in kleinere ruimtes en bijvoorbeeld uw keuken.

Haarden kijken bij de importeur en groothandel

Kom gerust eens langs in ons Experience Center om u te orienteren en wegwijs te laten maken in haardenland. Graag tot ziens in Lunteren!

Specificaties
MerkThermocet
ModelTrimline Quadro 46
SerieTrimline
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Gesloten systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Inbouwmaat breedte59.5 cm
Inbouwmaat hoogte83.5 cm
Inbouwmaat diepte42 cm
Ruitmaat breedte46 cm
Ruitmaat hoogte40 cm
BedieningAfstandsbediening
BranderdecoratieHoutset, kiezels of split
AchterwandStaalwand lamel
Minimaal vermogen2.5 kW
Maximaal vermogen5 kW
Rendement75 %
Aantal branders1
Rookgasafvoer (diameter)100/150 millimeter
Bovenaansluiting Ja
Propaan mogelijkJa
Energielabel
B
Ontdek Thermocet
Een echt Nederlands bedrijf dat al sinds 1974 actief is in het ontwikkelen en produceren van gas gestookte haarden en kachels. De producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en uiteindelijk CE gekeurd. Veel zorg wordt besteed aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie en bedieningsgemak.
Meer over Thermocet
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer