Spartherm Mini Sh

Brandend in de showroom!
3.040
Adviesprijs incl. BTW
Bezichtig deze kachel

Spartherm Mini Sh

De Mini Sh is een inbouw houthaard van Spartherm die beschikbaar is in de 4S- of de 3S uitvoering, het verschil tussen deze twee zijn de kaderingen om de ruit en de verschillende handvatten. De 3S heeft 3 kaders en dus geen rand aan de onderzijde met een handvat en de 4s daarentegen heeft aan de onderzijde wel een rand met een handvat. Ook deze haard werkt met het liftdeursysteem van Spartherm, dit betekent dus ook dat u deze ruit kunt kantelen en hem met gemak kunt schoonmaken. De Mini Sh is ook leverbaar als doorkijkhaard, de Mini S-FDh.

Opties

De Mini Sh wordt standaard geleverd met een witte chamotte achterwand, maar u kan ook kiezen voor de donkergrijze chamotte achterwand. Het voordeel van de donkergrijze chamotte achterwand is dat de haard strakker en moderner oogt en daarnaast wordt het vlammen beeld opvallender door de donkere achtergrond, het mooiste van dit alles is dat de chamotte achterwand zonder meerprijs bij de kachel gekozen kan worden.

Kom naar Lunteren en bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming 

Deze prachtige haard staat opgesteld in ons Experience Center, u bent van harte welkom om deze haard brandend te komen bekijken!

Specificaties
MerkSpartherm
ModelMini Sh
SerieMini
Prijs3.040
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelInbouw
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom!
Vermogen (kw)7 kW
Rendement78 %
Inbouwmaat breedte76.5 cm
Inbouwmaat hoogte126 cm
Inbouwmaat diepte46.5 cm
Ruitmaat breedte60 cm
Ruitmaat hoogte48.3 cm
Rookgasafvoer diameter180 mm
AchterwandChamotte wit of donkergrijs