Spartherm Fuora G outdoor

Niet opgesteld in showroom
3.445
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

+ 230

Spartherm Fuora G outdoor

De Spartherm Fuora serie bestaat uit gasgestookte buitenhaarden. Deze haarden zijn ook leverbaar op propaangas. Onder de brander is er plek voor de gasfles, zodat deze van buitenaf niet te zien is. Het vuurbeeld van de Fuora haarden is prachtig en ook daarom zijn ze een aanwinst voor uw tuin!

Bezoek ons Experience Center!

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons Experience Center in Lunteren.

Specificaties
MerkSpartherm
ModelFuora G
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelTuinhaard
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusNiet opgesteld in showroom
Afmeting breedte83.8 cm
Afmeting hoogte221 cm
Afmeting diepte50 cm
Diameter83,8
BedieningHandbediening
Minimaal vermogen5 kW
Maximaal vermogen12 kW
Propaan mogelijkJa
Ontdek Spartherm
Spartherm is een familiebedrijf en staat garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design. Het merk overtuigt haar klanten door middel van moderne, duurzame en technisch uitermate sterke houtkachels. Spartherm kijkt naar de producten, de klant en zichzelf als een geheel.
Meer over Spartherm
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer