Pelletkachel K-Stove

Pelletkachel K-Stove

K-Stove is het opkomende merk voor pelletkachels. De aanpak van K-Stove is uniek. Door de continue doorontwikkeling met kennis van hier, is er een topproduct ontstaan met topservice.

 

 

Modellen en maten K-Stove pelletkachels

De K-Stove pelletkachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. De kleinste, de Pluto is bijvoorbeeld perfect voor kleinere ruimtes als een caravan of chalet. De grotere jongens kunnen met gemak een grotere ruimte verwarmen.

 

K-Stove serviceniveau

De ontwikkeling van de K-Stove pelletkachels staat geen moment stil. verbeteringen en opties uit het veld worden waar mogelijk  direct doorgevoerd. Veel kan er nu niet meer verbeterd worden en dat vertaald zich ook naar de kwaliteit van deze pelletkachels. Omdat deze subliem is en er dus weining service aanvragen zijn kan K-Stove binnen drie werkdagen op een serviceaanvraag reageren.

 

Hoe branden K-Stove pelletkachels?

Een hot item bij pelletkachels is het geluidsniveau. Dat is bij de K-Stove pelletkachels goed onder controle. In onze grote showroom hebben we de K-Stove Pluto brandend opgesteld en kunt u met eigen ogen en oren ervaren hoe deze K-Stove pelletkachels functioneren.

 

 

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld