Gashaarden zonder afvoer

Filters:
  1. Brandstof Gas Dit item verwijderen
  2. Type kachel Zonder afvoer Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

1 product

Aflopend sorteren
Filteren
  1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

1 product

Aflopend sorteren

Gashaard zonder afvoer?

Deze gashaarden zijn zo gefabriceerd dat de verbranding van het gas optimaal is. De verbranding is nagenoeg volledig. Het kleine beetje afval dat overblijft, bij gashaarden zonder afvoer, wordt vervolgens door de onderhoudsarme katalysator tegengehouden. Dit betekent dat u voor deze gaskachels dus geen afvoerpijp nodig heeft. Geen grote gaten en geen pijp aan de buitenkant van uw woning of appartement. Een voorbeeld van een gashaard zonder afvoer is de Element4 Manet gashaard.

Meerdere mogelijkheden

Naast gashaarden zonder afvoer, zijn er nog meer mogelijkheden. Zo heeft u bij elektrische haarden en bio-ethanol haarden ook geen afvoer nodig. 

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bezoek ons Experience Center

Meer weten over gashaarden zonder afvoer? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming voor advies op maat.

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: