Thermocet gaskachels

Thermocet is een Nederlands merk dat al sinds 1974 actief is in het ontwikkelen en produceren van gas gestookte haarden en kachels. De producten, ofwel de gashaarden, worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en uiteindelijk CE gekeurd. Veel zorg wordt besteed aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie en bedieningsgemak. Productie en montage vinden plaats in een eigen ISO gecertificeerde fabriek in Bosnië.

Filters:
 1. Merk Thermocet Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 31

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. ThermoCet Trimline 120 Front
  ThermoCet Trimline 120 Front
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.725
 2. ThermoCet Trimline 100 panorama
  ThermoCet Trimline 100 panorama
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  4.125
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 3. ThermoCet Trimline 140 hoekhaard
  ThermoCet Trimline 140 hoekhaard
  Vergelijkbaar product in showroom
  4.650
 4. ThermoCet Trimline 140 Panorama
  ThermoCet Trimline 140 Panorama
  Vergelijkbaar product in showroom
  4.650
 5. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 31

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oplossingen voor alle interieurs

Aan uw interieur stelt u hoge eisen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne invulling van het begrip stijl en sfeer, het blijft een weergave van uw persoonlijke smaak en gevoel. Ook bij het begrip warmte gaat u op uw persoonlijke smaak af. Hierbij komt echter dat waar het gaat om verwarming van uw huis, u ook nadrukkelijk moet letten op kwaliteit, duurzaamheid en rendement. ThermoCet biedt oplossingen voor alle situaties.

Een nostalgische gaskachel

De ultieme traditionele gaskachel van Thermocet is de Rose. Een nostalgische gaskachel die het middelpunt kan vormen van uw huiskamer. Naast de vrijstaande gaskachel heeft Thermocet een mooie range inbouw gashaarden. Gaskachels waarbij ze bij het ontwerp naar u als klant hebben geluisterd. Slimme gashaarden die in bijna elke ruimte ingebouwd kunnen worden.

Ontdek al onze merken

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachels, pelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & Jenrick, Dimplex, Dovre, DRU, Element4, Faber, Janco de Jong, Jydepejsen, Nestor Martin, Olsberg, Spartherm, Thermocet en Wanders.

Neem een kijkje in ons Experience Center!

Kom naar ons Experience Center om de Thermocet gaskachels met eigen ogen te bewonderen!