Filteren

Artel Pelletkachel

Als we kijken naar het meest verkochte merk van pelletkachels, dan is dat Artel. Een grote rol die daarin meespeelt is de goede prijs/kwaliteit verhouding. Het merk Artel is afkomstig uit Noord-Italië en de kachels worden in grote aantallen geproduceerd.

Filters:
  1. Merk Artel Verwijder dit artikel
  2. Brandstof Pellets Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Artel?

Het design van de pelletkachel is erg modern. Daarnaast heeft de kachel een dubbele deur en dus een extra groot glas, waardoor de vlammen beter te zien zijn, erg sfeervol dus. 
De pelletkachel heeft een erg hoog rendement. De volledige verbranding zorgt ervoor dat er veel minder asresten overblijven. 

 

Milieubewust

De pellets die in de kachel gaan zijn eigenlijk samengeperste houtsnippers. Wanneer de korrels verbrand worden komt er een minimale hoeveelheid CO2 en fijnstof in de lucht, dit zorgt ervoor dat de kachel van Artel op een verantwoorde manier verwarmt.

  

Bewonder de collectie zelf

In het Experience Center in Lunteren kunt u de pelletkachels van Artel met eigen ogen gaan bewonderen! Daarnaast hebben wij ook nog andere merken pelletkachels, namelijk: JAnusK-Stove en Thermorossi