Janus2 houtkachel

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
Filteren
 1. JAnus2 Wikel houtkachel
  JAnus2 Wikel houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom!
  2.595
 2. JAnus2 Ule houtkachel
  JAnus2 Ule houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom!
  2.495
 3. JAnus2 LJIP houtkachel
  JAnus2 LJIP houtkachel
  Vergelijkbaar product in showroom!
  2.595
 4. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center en laat je adviseren door onze experts Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren

De JAnus2 houtkachels

Het op de markt brengen van JAnus2 uit Gorredijk begint in 1981 met het ontwerp van de JAnus houtkachel, een kachel die grote naam en faam heeft verworven. Dankzij de grote aandacht voor innovatie binnen het bedrijf is het niet bij de JAnus gebleven. In de loop van de tijd zijn er meerdere typen kachels ontwikkeld, zoals de Jacobus houtkachels en de Jacobus beton houtkachel en diverse accessoires, en ook een serie designproducten voor in de tuin.

De veelzijdige JAnus2

De nieuwste houtkachel in de rij is de JAnus2. Deze kachel combineert het mooie design van de bestaande kachels en de unieke verbrandingstechnieken van de JAcobus houtkachel met nieuwe looks én met mogelijkheden om de kachel met een gasunit uit te rusten. De JAnus2 kan dus als houtkachel en als gaskachel geleverd worden, en zowel in twee verschillende staande uitvoeringen als in een hangende uitvoering. Voor de houtkachel variant wordt gebruik gemaakt van dezelfde duurzame verbrandingstechniek als bij de JAcobus.

De kachels voldoen aan de Europese norm EN13240 en dragen een CE-markering op het typeplaatje op de achterzijde van de kachel.

Groot Experience Center met houtkachels

U bent natuurlijk welkom in ons grote Experience Center waar we diverse houtkachels van Janus en Jacobus opgesteld hebben staan.