Godin gaskachels

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
Filteren
  1. Godin Grand Oval Gas
    Godin Grand Oval Gas
    Vergelijkbaar product in showroom!
    2.650
  2. Fabrikantendag Altech Kom langs in ons Experience Center en maak gebruik van de mogelijkheid alle kachels te zien.  Actie
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren

Gaskachel van Godin

Godin is in het gat gestapt dat Nestor Martin heeft achtergelaten in het segment van kwalitatieve top gaskachels met een klassiek uiterlijk. Een robuuste, mooie en goed te regelen gaskachel.

De Godin Tuur en het onderscheidend vermogen

De Godin Tuur onderscheidt zich door kwalitatief met kop en schouders boven de (toch al weinige) concurrentie uit te steken. Daarnaast heeft de kachel een ruim vermogen om een gemiddelde ruimte goed warm te krijgen. Dus niet alleen gezelligheid maar ook echte warmte. Natuurlijk is deze "gesloten" Tuur goed te regelen. Er is veel aandacht besteed aan de brander en is dus goed regelbaar. Deze Godin staat dus ook zijn mannetje in een kleinere kamer.

Verschil tussen de Nederlandse en Belgische markt

De Tuur 6 is in tegenstelling tot de Tuur 8, die niet voor de Nederlandse markt geschikt is, afgesteld voor het Nederlandse G25 gas. Belgisch gas vergt aanpassingen aan de kachel. Wordt deze Tuur 6 kachel in België gebruikt of bijvoorbeeld de Tuur 8 in Nederland, dan zal deze niet mooi branden. De Tuur 6 in Nederland brandt bijzonder mooi!

Brandend bewonderen

In ons Experience Center in Lunteren kunt u de Godin Tuur brandend bewonderen. Kom eens langs en geniet met een kop koffie van deze prachtige en gezellige kachel!