Dimplex Opti-myst elektrische haarden

Dimplex Opti-myst elektrische haarden

Sfeer en comfort komen samen

Zijn dat nu echte vlammen? Die vraag krijg je bij een Dimplex haard met Opti-myst® technologie. De vlammen zijn zo realistisch dat ze haast niet van echt te onderscheiden zijn. Met deze technologie bewijst Dimplex dat licht en waternevel al genoeg zijn om 'vlammen' te Lees meer

Zijn dat nu echte vlammen? Die vraag krijg je bij een Dimplex haard met Opti-myst® technologie. De vlammen zijn zo realistisch dat ze haast niet van echt te onderscheiden zijn.

Met deze technologie bewijst Dimplex dat licht en waternevel al genoeg zijn om 'vlammen' te kunnen zien.

Lees minder
Filters
Dimplex
Elektrisch
Opti-myst
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek

Hoe werkt het?

Bij een Dimplex elektrische haard met Opti-myst® technologie bevindt zich onder het gloeibed een watertank. Een vernevelaar produceert vanuit de watertank een nevel van water. Achter de watertank bevinden zich lampen die de lucht verwarmen, waardoor de nevel naar boven getransporteerd wordt. Deze opstijgende waternevel verdeelt zich over het gloeibed en reflecteert in het LED- of halogeenlicht. Daardoor ontstaat een levendig flakkerend vuurbeeld, net als bij echte vlammen. Hierbij is een donkere achterkant niet nodig, zodat het drie dimensionele vuureffect van alle kanten bekeken kan worden. De vlammen reageren natuurlijk en bewegen op de wind, waardoor het realistische effect vergroot wordt.

Dimplex Opti-myst® elektrische haarden bekijken

Meer weten over de Dimplex Opti-myst elektrische haarden? We hebben heel veel van deze haarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2