Blackline pelletkachels

Blackline pelletkachels

Sfeer en comfort komen samen

Blackline beschikt over een diverse collectie pelletkachels die in ieder interieur goed tot zijn recht komen. De kachels hebben allen prachtige Ghost Vision dubbele glazen ruit, Lees meer

Blackline beschikt over een diverse collectie pelletkachels die in ieder interieur goed tot zijn recht komen. De kachels hebben allen prachtige Ghost Vision dubbele glazen ruit, waardoor de kachel ook prachtig staat wanneer hij uitgeschakeld is. Alle modellen van Blackline zijn uitgerust met een geïntegreerde thermostaat, u hoeft alleen de gewenste temperatuur in te stellen en de kachel doet de rest!

Lees minder
Filters
Blackline
Pellets

Blackline pelletkachels

Blackline beschikt over een collectie van pelletkachels met diverse modellen. Alle modellen hebben een strak uiterlijk en zijn voor iedere woonkamer een prachtige toevoeging aan het interieur. Naast het mooie uiterlijk, geven de kachels ook een behaaglijke warmte af wat zorgt voor een gezellige sfeer binnen huis. 

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over pelletkachels? Of de gemakken en de gezelligheid van de pelletkachel zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de pelletkachel.

Ontdek al onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaarden en elektrische haarden van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires,  DimplexDovre, DuroflameDRUEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? En waarom zou u kiezen voor een pelletkachel? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2