Filteren

Blackline pelletkachels

Blackline beschikt over een diverse collectie pelletkachels die in ieder interieur goed tot zijn recht komen. De kachels hebben allen prachtige Ghost Vision dubbele glazen ruit, waardoor de kachel ook prachtig staat wanneer hij uitgeschakeld is. Alle modellen van Blackline zijn uitgerust met een geïntegreerde thermostaat, u hoeft alleen de gewenste temperatuur in te stellen en de kachel doet de rest!

Filters:
  1. Merk Blackline Verwijder dit artikel
  2. Brandstof Pellets Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Blackline pelletkachels

Blackline beschikt over een collectie van pelletkachels met diverse modellen. Alle modellen hebben een strak uiterlijk en zijn voor iedere woonkamer een prachtige toevoeging aan het interieur. Naast het mooie uiterlijk, geven de kachels ook een behaaglijke warmte af wat zorgt voor een gezellige sfeer binnen huis. 

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over pelletkachels? Of de gemakken en de gezelligheid van de pelletkachel zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de pelletkachel.

Ontdek al onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaarden en elektrische haarden van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires,  DimplexDovre, DuroflameDRUEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? En waarom zou u kiezen voor een pelletkachel? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: