JAnus2 Houtkachels

De JAnus2 houtkachels

Ontwikkeling

het op de markt brengen van JAnus2 uit Gorredijk begint in 1981 met het ontwerp van de JAnus houtkachel, een kachel die grote naam en faam heeft verworven. Dankzij de grote aandacht voor innovatie binnen het bedrijf is het niet bij de JAnus gebleven. In de loop van de tijd zijn er meerdere typen kachels ontwikkeld,zoals de Jacobus houtkachels en de Jacobus betonhoutkachel en diverse accessoires, en ook een serie designproducten voor in de tuin.

 

De veelzijdige JAnus2

De nieuwste houtkachel in de rij is de JAnus2. Deze kachel combineert het mooi design van de bestaande kachels en de unieke verbrandingstechniek van de JAcobus houtkachel met nieuwe looks én met mogelijkheden om de kachel met een gasunit uit te rusten. De JAnus2 kan dus als houtkachel en als gaskachel geleverd worden, en zowel in twee verschillende staande uitvoeringen als in een hangende uitvoering. Voor de houtkachelvariant wordt gebruik gemaakt van dezelfde duurzame verbrandingstechniek als bij de JAcobus.

 

De kachels voldoen aan de Europese norm EN13240 en dragen een CE-markering op het typeplaatje op de achterzijde van de kachel.

 

 

Grote showroom met houtkachels

U bent natuurlkijk welkom in onze grote showroom waar we divers houtkachels van Janus en Jacobus opgesteld hebben staan.

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld