HAVÉ Stealth gashaard

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
2.695
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

HAVÉ Stealth gashaard

Inderdaad, passend in elk interieur. Deze gashaard is zo vormgegeven dat deze haard voor elk interieur een aanwinst is. Het realistische vlammenspel en de driezijdige doorkijkmogelijkheid dragen bij aan een gashaard die op afstand lastig te onderscheiden is van een houthaard. Wel de gezelligheid en warmte, niet de rommel en het werk.

Het geheel is nog mooier af te maken door gebruik te maken van de beschikbare sierpijp is in dezelfde stealthvorm. Deze is over de de ronde pijp aan te brengen. De haard wordt zo nog meer een geheel.

Door de vorm van de haard en de drie ruiten is er maximaal zicht op het vuur. In de Stealth hangt altijd een mysterieuze gloed; u ziet niet alleen de vlammen, maar ook het spiegelbeeld in de achterste ruiten. Zo is een bijzonder effect gecreëerd met gloeidraden op de bodem. Tussen de houtblokken, die nu realistischer zijn dan ooit, lijkt het as op te gloeien. Ook dat is nieuw.

Met een vermogen van 3,9 kW is de HAVE Stealth uitstekend geschikt voor bijverwarming. Hij wordt geleverd inclusief afstandsbediening met timer en thermostaat.

We nodigen u hierbij uit om deze gashaard brandend in ons Experience Center te komen bekijken. Laat u inspireren!

 

Specificaties
MerkHAVÉ Kachels
ModelStealth gashaard
BrandstofGas
VuurzichtDriezijdig
Type kachelHangend
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Gesloten systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Afmeting breedte81.2 cm
Afmeting hoogte55.7 cm
Afmeting diepte39.5 cm
BedieningAfstandsbediening
AchterwandZwart emaille
Minimaal vermogen1.8 kW
Maximaal vermogen3.7 kW
Rendement70 %
Aantal branders1
Rookgasafvoer (diameter)100/150 millimeter
Bovenaansluiting Ja
Propaan mogelijkJa
Energielabel
A
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer