Groothandel 

 

 

Het succes van vakhandels

 

Bent u een vakhandel of wilt u het worden? Ontdek dan hoe u samen met HAVE Verwarming succesvol wordt. We zijn namelijk meer een leverancier. Pas als we bijdragen aan uw business zijn we tevreden. We bestaan 130 jaar en al even lang geloven we in samenwerking als de basis van succes.

 

 

HAVE Verwarming levert u

  • een enorm assortiment kachels, haarden, schouwen, onderdelen en rookgasafvoermaterialen. Meer dan 10.000 producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Met eigen vrachtwagens bezorgen wij deze producten bij klanten in heel Nederland.

  • verkoopondersteuning. Zo geven we u advies (als u dat op prijs stelt) bij de inrichting van uw showroom en de assortimentskeuze. Ook stellen we promotiemateriaal beschikbaar.

  • omzet. We beschikken over een 1.200 m2 grote showroom. U kunt uw klanten naar ons verwijzen. Gezien de enorme keuze die zij dan hebben, vergroot u uw kans op verkoopsucces aanzienlijk. De facturering en levering/installatie verlopen via u! Dat geldt ook voor de consumenten bij u uit de buurt die ons rechtstreeks weten te vinden. Als zij slagen bij ons - en die kans is groot - hebt u er een klant bij.

  • technische ondersteuning. Onze adviseurs zijn uw aanspreekpunt en ondersteunen u persoonlijk bij technische vragen. Omdat zij kennis van zaken hebben, zullen zij direct antwoord geven. Handig is bovendien dat de technische specificaties van alle producten online beschikbaar zijn voor u!


 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via het mailadres info@haveverwarming.nl of bel ons op 0318-488600 en vraag naar de verkoopbinnendienst.Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld