Godin Petit Rond Gas emaille

Opgesteld in showroom
3.275
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Godin Petit Gas

De klassieker onder de klassiekers: de Petit van Godin, Godin is expert op het gebied van gietijzeren houtkachels maar ook zeker op het gebied van gaskachels. Al meer dan 170 jaar streeft Godin naar het fabriceren van de perfecte gietijzeren kachels. Bent u opzoek naar een echte klassiek potkachel? Zoek dan niet verder!

De Petit is een kleine gaskachel, ondanks dit kleine formaat heeft hij nog wel een vermogen van 7kW, genoeg dus om er 's winters warmpjes bij te zitten!

In ons Experience Center

Deze klassieker staat opgesteld in ons Experience Center, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of voor meer informatie over deze gaskachel.

Specificaties
ModelPetit Rond Gas emaille
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Open systeem
MateriaalGietijzer
ShowroomstatusOpgesteld in showroom
Afmeting breedte41 cm
Afmeting hoogte77 cm
Afmeting diepte61 cm
Minimaal vermogen2.5 kW
Maximaal vermogen5 kW
Aantal branders1
Rookgasafvoer (diameter)125 millimeter
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer