Fabrikantendag Altech

Tijdens deze dag staan de speksteenkachels van Altech in de spotlights

Bezoek ons Experience Center

In de spotlights; de speksteenkachels van Altech
Fabrikantendag Altech
Onlangs heeft HAVÉ Verwarming, in samenwerking met Altech, een fabrikantendag georganiseerd. Tijdens dit evenement stonden de prachtige speksteenkachels van Altech centraal. We pakten het tijdens de fabrikantendag groot aan. De gehele dag was er een specialist van Altech aanwezig om onze klanten informatie te geven over het merk, de unieke eigenschappen van speksteen, het productieproces, de nieuwste technieken en hout als brandstof.
 
De speksteenkachels van Altech waren tijdens deze dag niet alleen te bewonderen in ons Experience Center maar ook in de (mobiele) showcontainer van Altech. Daarnaast kon u, bij aanschaf van een Altech speksteenkachel, profiteren van een interessante actie. En genieten van een hapje en drankje!
 
Aantrekkelijke actie tijdens Fabrikantendag Altech
 
Tijdens deze fabrikantendag komen we met een leuke actie, waar u als klant van kan profiteren. Zo ontvangt u bij de aanschaf van een Altech speksteenkachel een as-stofzuiger (ter waarde van €133.-) helemaal gratis.
 
Deze actie is geldig op de Fabrikantendag van Altech zelf en in de week daarop volgend (zaterdag 20-01-2018 tot en met vrijdag 26-01-2018) in het Experience Center te Lunteren.
Massief Speksteen
Altech bouwt massieve speksteenkachels. Dat betekent dat grote delen van de kachels uit speksteen bestaan. Afhankelijk van het model wordt zo’n 100 tot 300 kilo van de unieke steen gebruikt. Een uitzondering betreft de grotere Massiv, die maar liefst met 1.000 kilo speksteen wordt opgebouwd.
 
Er bestaan ook kachels met een speksteen bekleding. Het speksteen wordt dan in kleine hoeveelheden hoofdzakelijk decoratief toegepast. Altech kiest bewust voor massieve speksteenkachels. De massieve speksteenkachels met toch een bescheiden grootte van Altech zijn wereldwijd uniek.
Kleuren speksteen
Altech heeft een uniek aanbod met vele kleurmogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende speksteenvarianten en drie kleuren voor het gietijzer. De stoker krijgt zo de mogelijkheid om de kachels naar wens samen te stelllen. Daarnaast zijn tegenwoordig de modellen ook in het zwart leverbaar. Het blijven echte speksteenkachels mét al die geweldige eigenschappen, maar dan in het zwart.
 
Combineer een speksteenkleur met een gietijzerkleur, of laat uw speksteenkachel volledig behandelen met vuurvaste lak in een uni-kleur.
Populaire producten van Altech
Beeld