Faber The TUBE

Opgesteld in showroom
2.026
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Faber tuinhaard The TUBE

Deze buitenhaard is een blikvanger mede door het vuurzicht rondom. Hij is volledig doorkijk en het vuur is dus van alle kanten te zien. In de haard is een ronde zogenaamde tube-burner geplaatst. Deze gas tuinhaard wordt geleverd op propaan (gasflessen) en is optioneel verkijgbaar op aardgas. Dit eventueel in combinatie met een buiten gas stopcontact.
Een leuke feature aan de buitenkant is de designer asbak die om de The TUBE gevormd is.

The TUBE in het echt

Kom de TheTUBE buitenhaard van Faber nu ook in ons Experience Center bekijken in Lunteren!

Specificaties
MerkFaber
ModelThe TUBE
BrandstofGas
VuurzichtDoorkijk
Type kachelTuinhaard
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusOpgesteld in showroom
Afmeting breedte52.2 cm
Afmeting hoogte144.8 cm
BedieningAfstandsbediening
Maximaal vermogen6.5 kW
Aantal branders1
Propaan mogelijkJa
Ontdek Faber
Faber is niet alleen toonaangevend op het gebied van elektrische haarden, maar ook op andere gebieden zoals techniek. Zo heeft het merk het gesloten verbrandingssysteem uitgevonden. Faber is niet alleen in het verleden maar ook vandaag de dag volop bezig met innovaties. Dat is de aanleiding dat Faber een zeer prominente positie inneemt binnen de Europese markt van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Meer over Faber

Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer