Faber The MOOD doorkijk Buitenhaard

Vergelijkbaar product in showroom
Voeg toe aan vergelijking
bekijk de Prijslijst
Bekijk deze kachel

The Mood Doorkijkhaard

De nieuwe schitterende The MOOD buitenhaard van Faber. Deze van Cortenstaal vervaardigde doorkijk gashaard is zowel vrijstaand te gebruiken als in te bouwen. Vrijstaand een prachtig object en als inbouw natuurlijk perfect te combineren met de materialen die gebruikt zijn bij de inrichting van uw tuin. Deel uw mooie tuin in twee met deze doorkijkhaard en vergroot de tuin optisch of verbind twee tuindelen met elkaar.

Tip bij The Mood

Deel uw tuin in tweeën en geef beide delen een eigen thema. Plaatst als verbindende factor deze The MOOD buitenhaard in het midden en u heeft optisch een grotere tuin en twee totaal verschillende zitplekken.

Bent u op zoek naar een buitenhaard?

 Dan ben u van harte welkom in ons Experience Center in Lunteren, wij hebben genoeg keuze op het gebied van buitenhaarden!

Specificaties
MerkFaber
ModelThe MOOD doorkijk Buitenhaard
SerieThe MOOD
BrandstofGas
VuurzichtDoorkijk
Type kachelTuinhaard
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
MateriaalPlaatstaal
ShowroomstatusVergelijkbaar product in showroom
Inbouwmaat breedte126 cm
Inbouwmaat hoogte73.8 cm
Inbouwmaat diepte31.1 cm
Ruitmaat breedte111.2 cm
Ruitmaat hoogte30.5 cm
BedieningAfstandsbediening
AchterwandCortenstaal
Aantal branders1
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Propaan mogelijkJa
Ontdek Faber
Faber is niet alleen toonaangevend op het gebied van elektrische haarden, maar ook op andere gebieden zoals techniek. Zo heeft het merk het gesloten verbrandingssysteem uitgevonden. Faber is niet alleen in het verleden maar ook vandaag de dag volop bezig met innovaties. Dat is de aanleiding dat Faber een zeer prominente positie inneemt binnen de Europese markt van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Meer over Faber

Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer