Faber Matrix 1050/650 I Front

€ 4253,00
Vuurzicht Front
Merk Faber
Uitvoering Inbouwhaard
Afvoerdiameter 200/130mm
Rendement 88%
Achterwand Staalwand
Inbouwmaat bxhxd: 118,8 x 105,7 x 58,5 cm
Afmetingen ruit (bxh): 105 x 65 cm
Vermogen 8,1kW
Afstandsbediening GV60 Premium, App control optioneel

- Optie spiegelende glazen achterwand € 448,-

- Optie ontspiegeld glas € 428,-

- Optie Symbio LED lichtmodule € 361,-

- Optie kader 10 cm € 212,-

- Optie kader 5 cm  (Standaard)

- Optie I.T.C. App € 348,-

- Optie verstelbare poten € 54,-

- Meerprijs set convectieroosters € 108,-

Lijntekening Downloaden
 

Faber Matrix 1050/650 I (front)

Faber gooit de markt op z'n kop met een nieuwe lijn modulair op te bouwen haarden. Naar eigen wens aan te passen dus. Kies uw gewenste kader, achterwand en bijvoorbeeld ontspiegeld glas. Kies voor de Symbio lichtmodule en maak gebruik van de comfortverhogende ITC App module.

  

Faber Logburner 2.0

In 2001 kwam Faber als eerste met de zogenaamde logburner in hun gashaarden. De logburner zorgt ervoor dat de vlammen echt uit het hout lijken te komen. Met de nieuwe Logburner 2.0 is Faber de concurrentie weer een stap voor! Een nog realistischer houtvuurbeleving door vijf branders en de ecoboostfunctie. Combineer dat met het ontspiegelde glas en niemand gelooft u meer als u zegt dat het om een gasvuur gaat.

 

Symbio lichtmodule van Faber

Heeft u de haard zacht staan? Met de Symbio optie van Faber kunt u het gloeibed (LED) inschakelen en lijkt het net alsof u een berg gloeiende kolen in de kachel heeft liggen met af en toe een vlammetje. Echt net echt! 

 

EcoWave

Het EcoWave systeem van Faber zorgt voor een nog natuurlijker vlambeeld. De brander kan varieren in hoogte van het vuur. Zo brand de haard bijvoorbeeld op 50% van het vermogen maar doet dat door de ene keer op 30% te branden en de andere keer op 70% etc.

Deze optie zit op de ITC-App. Dit is een module waarmee u uw haard in uw WiFi netwerk kunt "hangen'. De haard is dan volledig te bedienen door middel van een APP (IOS en Android) en de Wave is dan helemaal naar eigen wensen in te stellen.

 

De Faber Matrix Brandend zien?

Wilt u de Faber Matrix brandend zien? Dan ben u van harte welkom in onze grote showroom. Hier hebben wij meerdere gesloten gashaarden brandend opgesteld staan.

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld