Faber e-MatriX Mood 800/650 II Hoek

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
Toevoegen aan vergelijking

bekijk de Prijslijst

Bekijk deze kachel

Faber e-MatriX Mood 800/650 II Hoek

Met de e-MatriX Mood 800/650 II heeft Faber weer een mooie elektrische haard toegevoegd aan het assortiment. Met deze haard geniet u van een prachtig hoogwaardig haardvuur. De e-MatriX Mood 800/650 II is in te bouwen naar uw stijl, wat bij gas- en houthaarden niet altijd mogelijk is.

Het vlammenspel is te danken aan de Opti-myst technologie. Dit is een samenspel van opwervelende koudwaternevel en speciale Led-verlichting. De Opti-myst technologie bestaat niet alleen uit een prachtig beeld, maar er komt ook geluid aan te pas. Het geluid van knisperend hout maakt deze haard helemaal af!

Bezoek ons Experience Center

Voor meer informatie bent u altijd welkom bij ons Experience Center in Lunteren. 

Specificaties
MerkFaber
Modele-MatriX Mood 800/650 II
Seriee-MatriX
BrandstofElektrisch
VuurzichtHoek
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoerloos
KleurZwart
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
VerwarmingsfunctieJa, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte94 cm
Afmeting hoogte100.8 cm
Afmeting diepte53.5 cm
Ruitmaat breedte82.4 cm
Ruitmaat hoogte65 cm
Ruitmaat diepte35.1 cm
BedieningAfstandsbediening, Tablet/telefoon bediening
Maximaal vermogen2 kW
SysteemOpti-Myst®
GeluidsmoduleJa
LichtmoduleLED
Ontdek Faber
Faber is niet alleen toonaangevend op het gebied van elektrische haarden, maar ook op andere gebieden zoals techniek. Zo heeft het merk het gesloten verbrandingssysteem uitgevonden. Faber is niet alleen in het verleden maar ook vandaag de dag volop bezig met innovaties. Dat is de aanleiding dat Faber een zeer prominente positie inneemt binnen de Europese markt van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Meer over Faber

Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer