Faber e-MatriX 800/650 I Front

Brandend in de showroom
4.265
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Faber e-MatriX 800/650 I Front 

Met de e-MatriX 800/650 I heeft Faber weer een mooie elektrische haard toegevoegd aan het assortiment. Met de e-MatriX 800/650 I geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/650 I is in te bouwen naar uw stijl, wat bij gas- en houthaarden niet altijd mogelijk is. Het beeld en geluid ontstaan komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft. 

 

Opti-myst vlameffect

Met het opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit effect wordt gecreërd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting. 

 

Verwarmingselement

Deze elektrische haard is standaard voorzien van een verwarmingselement en is daardoor niet meer alleen een sfeerhaard, maar wordt het ook uw warmtebron. 

 

Led lichtmodule van Faber

Met de Led lichtmodule creëert Faber een realistisch vuurbeeld voor in uw woonkamer. Met deze led lichtmodule is het mogelijk om de vlamkleuren naar uw wens in te stellen.

 

De Faber Matrix Brandend zien?

Wilt u de Faber Matrix brandend zien? Dan ben u van harte welkom in ons Experience Center. Hier hebben wij meerdere gesloten gashaarden brandend opgesteld staan.

Specificaties
MerkFaber
Modele-MatriX 800/650 I
Seriee-MatriX
BrandstofElektrisch
VuurzichtFront
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoerloos
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
VerwarmingsfunctieJa, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte89.1 cm
Afmeting hoogte94 cm
Afmeting diepte51.7 cm
Ruitmaat breedte80 cm
Ruitmaat hoogte65 cm
BedieningAfstandsbediening
ThermostaatJa
Maximaal vermogen2 kW
SysteemOpti-Myst®
GeluidsmoduleJa
LichtmoduleLED
Verbruik max. (kWh)250
Ontdek Faber
Faber is niet alleen toonaangevend op het gebied van elektrische haarden, maar ook op andere gebieden zoals techniek. Zo heeft het merk het gesloten verbrandingssysteem uitgevonden. Faber is niet alleen in het verleden maar ook vandaag de dag volop bezig met innovaties. Dat is de aanleiding dat Faber een zeer prominente positie inneemt binnen de Europese markt van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Meer over Faber

Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer