Faber Dimplex 1000 IF houtkachel

Brandend in de showroom
1.495
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Faber 1000 IF houtkachel

De Faber houtkachels van Faber zijn houtkachels die uitermate geschikt zijn voor huizen met een lage warmtebehoeftte, zoals energiezuinige huizen, kleinere woonkamers, of zomerhuizen. De mooie strakke uitstraling van deze kachel maakt deze kachel een morderne houtkachel die in vele ruimtes prima zijn mannetje staat. Bij deze kachel heeft u de optie uit het front model, de Faber 1000 IF en de driezijdige houtkachel, de Faber 1000 IIIF.

De Faber 1000 IF bekijken?

Wilt u de Faber 1000 IF bekijken? Dan bent u van harte welkom in ons Experience Center in Lunteren.

Specificaties
MerkFaber
ModelDimplex 1000 IF houtkachel
SerieDimplex
Prijs1.495
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht74kg
Afmeting breedte46.6 cm
Afmeting hoogte105.4 cm
Afmeting diepte31.4 cm
BedieningHandbediening
Minimaal vermogen2 kW
Maximaal vermogen6 kW
Rendement82.2 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte94.3 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Line Image/a/f/afbeelding_lijntekening_faberdimplex_1000_if_houtkachel.jpg
Energielabel
A+
Ontdek Faber
Faber is niet alleen toonaangevend op het gebied van elektrische haarden, maar ook op andere gebieden zoals techniek. Zo heeft het merk het gesloten verbrandingssysteem uitgevonden. Faber is niet alleen in het verleden maar ook vandaag de dag volop bezig met innovaties. Dat is de aanleiding dat Faber een zeer prominente positie inneemt binnen de Europese markt van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Meer over Faber

Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van staal, RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.
Meer over stoken met een houtrookfilter