Element4 Sky buitenhaard

Vergelijkbaar product in showroom
6.095
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Hoge kachel Element4 Sky  

Weer een fantastische haard van Element4. De hoge kachel hadden ze nog niet in het assortiment en dat gat is hiermee gevuld.

De Sky is the limit

Zoals de naam al zegt is de Sky een gaskachel die echt hoog is. Naast de hoogte van de kachel heeft deze gashaard ook nog een mooi hoog vuur. Naast deze frontversie is er ook de Element4 Sky Tunnel.

Element4 Sky een architectenkeuze

Voor architecten is deze haard het summum. De reactie van deze groep professionals op deze haard is unaniem positief. Deze Sky voegt echt wat toe in het interieur. Een blikvanger maar ook zeker een haard die de hoogte van een ruimte accentueerd en met de tunnelversie kunnen natuurlijk twee ruimtes met elkaar verbonden worden.

De Sky zien branden

Natuurlijk wilt u een haard als deze zien branden. Dat kan! in ons Experience Center in lunteren hebben we de binnenversie tunnelhaard brandend opgesteld staan. u hoeft geen afspraak te maken. Tot ziens in ons Experience Center!

Specificaties
MerkElement4
ModelSky buitenhaard
SerieSky
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Gesloten systeem
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusVergelijkbaar product in showroom
Inbouwmaat breedte99.2 cm
Inbouwmaat hoogte187.1 cm
Inbouwmaat diepte41.7 cm
Ruitmaat breedte72.4 cm
Ruitmaat hoogte160 cm
BedieningAfstandsbediening
BranderdecoratieHoutset of kiezels
AchterwandZwarte staalwand, zwart glas (meerprijs)
Minimaal vermogen3.1 kW
Maximaal vermogen9.7 kW
Rendement86 %
Aantal branders2
Rookgasafvoer (diameter)130/200 millimeter
Bovenaansluiting Ja
Propaan mogelijkJa
Ontdek Element4
Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gas- en elektrische haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.
Meer over Element4
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer