Element4 Club 100e T

Brandend in de showroom
4.915
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Element4 Club 100 T elektrisch

Dit is de nieuwe elektrische tunnel haard van de Element4 club serie. Deze zijn onder andere voorzien van een indrukwekkend en prachtig vlammenspel, ingebouwde verwarming en stijlvolle bodemverlichting, gecombineerd met het gemak van elektrisch verwarmen.

Daarnaast zijn er tegels en ledverlichting ter aankleding van de zijkant van de haard. Ook zijn er optioneel infraroodpanelen waarmee de rest van de woning verwarmd kan worden. (Deze panelen zijn leverbaar vanaf januari 2020)

Zowel warmte als Sfeer

Deze elektrische haard geeft niet alleen sfeer, maar ook warmte. Zo kan deze haard op 1500 watt verwarmen.

Experience Center

Bent u benieuwd geworden naar de Element4 Club 100 T of andere elektrische haarden? Kom dan langs bij ons in het Experience Center. Daar hebben wij een uitgebreid assortiment aan elektrische haarden voor u opgesteld staan.

Specificaties
MerkElement4
ModelClub 100 T elektrisch
SerieClub
BrandstofElektrisch
VuurzichtDoorkijk
Type kachelInbouw
ShowroomstatusBrandend in de showroom
VerwarmingsfunctieJa, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte105.6 cm
Afmeting hoogte55.8 cm
Afmeting diepte53 cm
Ruitmaat breedte100.6 cm
Ruitmaat hoogte35.4 cm
BedieningTablet/telefoon bediening
ThermostaatJa
Minimaal vermogen1.5 kW
Maximaal vermogen1.5 kW
Kleureffect instelbaarJa
LichtmoduleLED
Ontdek Element4
Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gas- en elektrische haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.
Meer over Element4
Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer