DRU Trio gaskachel RCE

Brandend in de showroom
2.955
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel
Ceraglass (zwart spiegelende) achterwand
+0

DRU Trio RCE gaskachel

Natuurlijk dankt deze kachel zijn naam aan de drie ruiten. Deze drie ruiten geven een subliem zicht op het mooie vuur in deze gaskachel van DRU. Deze RCE versie houdt in dat deze kachel geleverd wordt met een afstandbediening die voorzien is van een knop om de kachel elektronisch te laten ontsteken. Oftewel, de waakvlam kan met deze versie door middel van de afstandsbediening aan- en uitgezet worden.

Voor groot en klein

Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3-D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge vlambeeld met gloei-effect dat goed zichtbaar is door alle drie aanwezige glasramen. Met het niet al te hoge vermogen van deze DRU Trio voelt hij zich in iedere kamer thuis. heeft u een moderne woning, goed geisoleerd en eventueel in combinatie met vloerverwarming? Met de Trio wordt het niet snel te warm terwijl u wel de kamer even snel een paar graden kan opwarmen. 

Snel mooi, mooi snel!

Een bijzondere eigenschap van deze gaskachel is, dat deze ten opzichte van de soortgenoten, bij het aanzetten bijna meteen mooie gele vlammen geeft. Dus geen drie kwartier wachten maar meteen een mooi vuurbeeld. Zeker in combinatie met de beschikbare zwart glazen achterwand.

Glazen achterwand

OoK is deze kachel leverbaar met een zwart glazen achterwand (ceraglass). Dat geeft nog meer diepte aan deze gashaard en versterkt het 3D effect door de weerspiegeling van de vlammen in de achterwand en daardoor weer extra in de zijruiten.

De DRU Trio brandend zien?

Wilt u de DRU Trio brandend zien? Dan kunt u deze komen bekijken in ons Experience Center in Lunteren. Hier hebben wij deze haard brandend opgesteld staan.

Specificaties
MerkDRU
ModelTrio gaskachel RCE
Prijs2.955
BrandstofGas
VuurzichtDriezijdig
Type kachelVrijstaand
Systeem (open of gesloten)Gesloten
MateriaalPlaatstaal
KleurAntraciet
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht80kg
Afmeting breedte50.5 cm
Afmeting hoogte100.6 cm
Afmeting diepte42.4 cm
Ruitmaat breedte34 cm
Ruitmaat hoogte48.5 cm
BedieningAfstandbediening
BranderdecoratieHoutset
AchterwandZwarte staalwand, optioneel met ceraglass
Minimaal vermogen2.4 kW
Maximaal vermogen4.2 kW
Rendement80 %
Aantal branders1
Bovenaansluiting Ja
Rookgasafvoer diameter100/150 mm
Propaan mogelijkJa
Energielabel
B
Ontdek DRU
260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume.
Meer over DRU
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer