DRU Columbus gaskachel

Opgesteld in showroom
2.014
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Meerprijs propaan
+75

DRU Columbus gaskachel

Zijn strakke en eenvoudige lijnen geeft deze gaskachel van DRU veel karakter. Zijn gietijzeren binnenwerk is, net zoals de hele Romantic-line, oersterk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze kachel alle comfort en gezelligheid biedt die u wenst. De realistische branddecoratie van kolen maakt de gashaard helemaal af. Ook kunt u kiezen voor een geweldige branddecoratie van hout. De Dru Columbus heeft dus een eenvoudig design. Toch geeft dit de haard juist zijn unieke karakter. Deze gashaard van Dru staat garant voor vele uren sfeer in huis. Geniet van avonden gezelligheid met uw familie rondom deze prachtige gashaard.

K-Gas

De Columbus mag dan al een tijd meelopen maar is daarmee niet ouderwets. Deze haard is namelijk vernieuwd en nu ook geschikt voor het K-Gas waar we in 2030 op over gaan. Met deze Columbus bent u dus op de toekomst voorbereid!

De Columbus bekijken

We hebben deze Columbus gaskachel voor u opgesteld staan in het grote Experience Center in Lunteren.

Specificaties
MerkDRU
ModelColumbus gaskachel
Prijs2.014
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Systeem (open of gesloten)Open
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusOpgesteld in showroom
Gewicht86kg
Afmeting breedte80 cm
Afmeting hoogte83.5 cm
Afmeting diepte42.5 cm
BedieningHandbediening
BranderdecoratieHoutset
Minimaal vermogen4.5 kW
Maximaal vermogen9 kW
Rendement88 %
Aantal branders1
Hart pijp hoogte49 cm
AchteraansluitingJa
Rookgasafvoer diameter100 mm
Propaan mogelijkJa
Energielabel
B
Ontdek DRU
260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume.
Meer over DRU
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer