Dimplex Synergy

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
599
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Dimplex Synergy

De Dimplex Synergy wand sfeerhaard van maarliefst 128cm breed. Deze schitterende sfeerhaard kan zowel ingebouwd worden in een wand, als tegen de wand gehangen worden. De Synergy is voorzien van de laatste technieken op gebied van elektrisch vuur. De Synergy geeft een zeer realistisch vlambeeld en geeft echt diepte in het vuur. Normale Opti-Flame haarden hebben een vlambeeld wat geprojecteerd wordt op een spiegelplaat. Bij deze haard wordt het vlambeeld er tussendoor geprojecteerd en geeft het daarom een echt 3D effect. Zo is het bijna niet te onderscheiden van echte vlammen. Natuurlijk is deze sfeerhaard helemaal LED gestuurd en dus zeer energie zuinig. De separaat bedienbare verwarmfunctie is goed voor maar liefst 1200 Watt aan warmte.

Experience Center

Komt langs in onze grote Experience Center in Lunteren waar wij deze haard brandend hebben opgesteld. Daarnaast staan in ons Experience Center ook andere elektrische modellen van Dimplex bij ons opgesteld.

Specificaties
MerkDimplex
ModelSynergy
SerieOptiflame
Prijs599
BrandstofElektrisch
VuurzichtFront
Type kachelHangend
Wel of geen afvoerGeen afvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Afmeting breedte128 cm
Afmeting hoogte49.5 cm
Afmeting diepte18.1 cm
BedieningAfstandbediening
ThermostaatJa
BranderdecoratieGlasdecor
Maximaal vermogen1 kW
SysteemOpti-Flame®
LichtmoduleLED
Verbruik max. (kw)1,27
Line Image/a/f/afbeelding_lijntekening_dimplex_synergy_elektrische_haard.jpg
Ontdek Dimplex
Dimplex is de specialist bij uitstek op het gebied van elektrische haarden. Het merk investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Hoewel een elektrische haard een ander vlammenspel realiseert dan bijvoorbeeld een gashaard of houthaard, hecht Dimplex veel waarde aan realistisch vuurbeeld bij elektrische haarden.
Meer over Dimplex
Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer