Dimplex Nissum S zwart elektrische haard

Brandend in de showroom
948
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Dimplex Nissum

Deze Landscape variant is het broertje van de Nissum Landscape, de elektrische hanghaard van Dimplex. Deze Dimplex haard is op iedere plek te hangen waar u een 230volt aansluiting heeft. Hiermee creëert u een gezellig punt in de kamer of bijvoorbeeld bij uw mooie grote eetkamertafel..


Geen afvoermogelijkheid?

U heeft geen mogelijkheid voor afvoer? Dan zijn de sfeerhaarden van Dimplex voor u de juiste keuze. Deze Nissum kan dus ook zonder aanleg van aan- of afvoer opgehangen worden. Het enige dat u nodig heeft is een 230volt aansluiting.

Opti-Myst van Dimplex

Met het nieuwe Opti-Myst systeem krijgt u een levensecht vlambeeld. Door twee verdampers wordt waterdamp gecreëerd wat automatisch opstijgt. Door een aantal lampen daar onder te plaatsen wordt een echte vlam nagebootst.


Warmte van Dimplex

Deze Dimplex Nissum kan ook verwarmen. Hij kan schakelen tussen een vermogen van één en twee kilowatt.


Kom snel langs in ons Experience Center om deze haard in het echt te bewonderen!

Specificaties
MerkDimplex
ModelNissum S zwart elektrische haard
SerieOpti-myst
Prijs948
BrandstofElektrisch
VuurzichtFront
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Afmeting breedte74 cm
Afmeting hoogte69 cm
Afmeting diepte20 cm
BedieningAfstandbediening
ThermostaatJa
BranderdecoratieHoutstammen
Minimaal vermogen1 kW
Maximaal vermogen2 kW
SysteemOpti-Myst®
LichtmoduleHalogeen
Verbruik max. (kw)1-2
Ontdek Dimplex
Dimplex is de specialist bij uitstek op het gebied van elektrische haarden. Het merk investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Hoewel een elektrische haard een ander vlammenspel realiseert dan bijvoorbeeld een gashaard of houthaard, hecht Dimplex veel waarde aan realistisch vuurbeeld bij elektrische haarden.
Meer over Dimplex
Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer