Dielle palletkachel
Standaardkachel
traditionele
pelletkachel
Dielle
pelletkachel
"Vuur is een natuurlijk symbool van leven en passie,
en toch is dit het enige element, waarin niets écht kan leven."
~ SUSANNE K. LANGER ~
Dielle
De voordelen van de unieke bodemvoeder
 • ✓ Altijd een mooi rustig vuur, ook in de laagste stand van branden!
 • ✓ Geen verstopte branders doordat verse pellets de asresten over de rand drukken.
 • ✓ Zeer laag fijnstof niveau en laagste CO2 waarde.
 • ✓ Brandstof wordt voorverwarmd, dat zorgt voor een betere en schonere verbranding waardoor er minder onderhoud nodig is.
 • ✓ Snelle herstart door inkapselen van de gloeiende pellets in standby-modus.
 • Gepland aan en uitDe Dielle pelletkachels zijn volledig programmeerbaar. Hierdoor is bijvoorbeeld uw kamer al lekker opgewarmd als u s' ochtends beneden komt.
 • StandbyBij het bereiken van de ingestelde temperatuur zal de Dielle pelletkachel in standby gaan. Wist u dat een Dielle wel tot 3 uur lang standby kan staan zonder dat het hele opstart proces doorlopen hoeft te worden?
 • VeiligheidDe Dielle pelletkachels voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. En meer! Door toepassen van meerdere temperatuursensoren bent u verzekerd van een zeer veilig systeem in uw woonruimte.
 • LCD DisplayDe Dielle pelletkachels zijn uitgerust met een eenvoudig bedienbaar en zeer duidelijk display. Deze is plat in het design van de kachels weggewerkt zodat deze niet opvallend aanwezig is.
 • Zuivere luchtDielle pelletkachels hebben een speciale, unieke manier van verbranden (affakkelen). Dit wordt mogelijk gemaakt door de bodemvoeder. Bij andere pelletkachels wordt niet al het gas, wat onstaat bij verbranding, daadwerkelijk verbrand. Door deze affakkel techniek in de Dielle pelletkachel gebeurd dat wel zodat de uitstoot minimaal is en het rendement het hoogst.
 • Pellet bijvulsensorDe Dielle pelletkachels waar dit icoon bij staat hebben een sensor in de pelletbunker geïnstalleerd gekregen. Deze geeft een signaal af (eventueel naar uw telefoon) wanneer de pellets bijgevuld moeten worden.

Prachtige, rustige vlam
Als iets de Dielle pelletkachel wel kenmerkt is het de unieke vlam. Door de doorontwikkelde verbrandingstechniek wat mogelijk gemaakt wordt door de gepatenteerde bodemvoeder wordt de vlam in bedwang gehouden. Het resultaat moet u eigenlijk eerst met eigen ogen zien. Wie zegt dat het vuur van een pelletkachel niet gezellig en rustgevend is heeft namelijk nog nooit de vlam van een Dielle ervaren. Bij deze bent u dus van harte uitgenodigd om het zelf te beleven in het experience center in Lunteren waar alle Dielle pelletkachels opgesteld staan.
Dielle maakt het mogelijk om hun kachels met
unieke opties te verrijken; extreem comfort
en gebruiksgemak
 • De Dielle appWanneer er gebruik gemaakt wordt van de webmodule kunt u de Dielle pelletkachel, waar en wanneer u maar wilt, bedienen via een smartphone, tablet of computer.
 • LCD displayAlle pelletkachels van Dielle zijn voorzien van een verlicht, grafisch display wat zorgt voor een makkelijk, intuïtief gebruik.
 • SMSBij installeren van de sms-module kunt u door het versturen van een sms de pelletkachel van Dielle in- en uit te schakelen. Het ontvangen van diverse meldingen werkt via dezelfde weg.
 • GeruisloosDielle pelletkachels besturen ook het toerental van de motor. Omdat de motor niet continu op volle kracht hoeft te werken kan de Dielle fluisterstil zijn werk doen.
 • Op afstand bediendDe Dielle pelletkachels zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.
Subsidie
Sinds 1 januari 2016 geeft de Nederlandse overheid subsidie op (de kleine installaties van) duurzame energieproducten. Hieronder valt onder andere de pelletkachel. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is zowel beschikbaar voor particulieren als voor zakelijke gebruikers. De hoogte hiervan is afhankelijk van het type en het vermogen van de pelletkachel. Zo ontvangt de afnemer voor elke kW vermogen van de pelletkachel 50 euro subsidie. Het minimum bedrag is 500 euro.

Meer lezen

Aan het roer
Ondernemer Nando Boogaars, mede-eigenaar van Dielle, was als een van de eersten in Nederland actief met pelletkachels. Gaandeweg werd hij als retailer en importeur expert op het gebied van pelletkachels. Nando zag veel potentie in pelletkachels als sfeervolle verwarmingsbron, ook voor Nederland, maar op meerdere vlakken was ruimte voor verbetering.
Met deze kennis is Nando in 2012 naar Italië gegaan met als missie om samen met de specialisten aldaar de perfecte pelletkachel te ontwikkelen. Na jaren van ontwikkelen en experimenteren ontstond een geniaal idee: een bodemvoeder. Hierbij komen de pellets niet meer van boven maar van onder, dit bleek vele voordelen te bieden. Dankzij de bodemvoeder, die de wereld van pelletkachels voor eens en voor altijd veranderde, is Dielle vandaag de dag het meest vooruitstrevende merk in de markt.

Laat u inspireren door Dielle


Bezoek hét Experience Center van Nederland en wordt warm van de grote collectie Dielle pelletkachels.

Bezoek HAVÉ