Houtkachels
HAVÉ Verwarming heeft houtkachels passend bij ieder interieur. Ontdek het volledige aanbod houtkachels in ons royale Experience Center.
 
Gashaarden
Geniet met een gashaard van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen. Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gashaard. Zo kunt u de meeste gashaarden van HAVÉ Verwarming eenvoudig op afstand bedienen.
Elektrische haarden
Levensechte vlammen zonder schoorsteen. Elektrische haarden bieden vele voordelen en zijn te verkrijgen in strakke designs die in uw woonkamer niet misstaan. Kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming en ontdek de elektrisch haard zelf!
 
Waar wij in geloven
Bij HAVÉ Verwarming geloven we dat mensen gelukkiger zijn als ze ontspannen bij de haard. Een knapperend vuur verbindt immers familie en vrienden. Samen met onze dealers willen wij u deze warmte en gezelligheid graag bieden. In ons Experience Center ervaart u alle mogelijkheden op het gebied van haarden en kachels. U heeft ruime keuze uit de mooiste haarden en kachels, passend bij uw stijl. Al jaren biedt het Experience Center van HAVÉ de meest complete collectie haarden en kachels. We blijven uitbreiden zodat u de beste keuze kunt maken. Of het nu gaat om gashaarden of houtkachels, sfeervolle elektrische haarden of duurzame pelletkachels, u vindt het bij HAVÉ Verwarming. Kom langs en laat u inspireren.
Nieuw bij HAVÉ Verwarming

Kenniscentrum

Onze merken
Raak geïnspireerd door vele haarden en kachels
Kom naar hét Experience Center van Nederland.

Breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar het zelf.

bezoek HAVÉ